Skada sätter stopp för svenskans titelfight – då siktar hon på comeback!

✔ "Taggad Herminator som kommer tillbaka!"

Svenska Malin “The Herminator” Hermansson var redo för att gå titelmatch mot en obesegrad, stigande stjärna – men dessvärre har en skada satt stopp för planerna.

Förra månaden blev det klart att Hermansson bokats för ett möte med tyska Mandy “Monster” Böhm. Damerna skulle mötas om flugviktstiteln i tyska National Fighting Championships den 23:e maj. Hermansson hade sett fram emot chansen att både vinna en titel samt bli den första att besegra Böhm.

Hermansson avslöjar nu dock för MMAntt att hon dragit på sig en fotskada som ställt in mötet med Böhm. Kort efter det beskedet skrev tyskan på för UFC och matchningen är nu ännu mer avlägsen. Beroende på hur Hermanssons karriär fortsätter kan dock deras vägar korsas än en gång – i UFC:s oktagon.


Den svenska talangen berättar dock att hennes skada inte är alltför allvarlig och att hon siktar på återkomst till sommaren.

– När foten är 100% så kör jag, svårt att säga men juli-augusti kanske, säger Hermansson till MMAnytt. Vart det blir vet jag inte, men det dyker säkert upp något bra.

Den svenska flugviktaren längtar efter att få återvända till buren. För tillfället sitter hon på två raka förluster mot kanadensiska Corinne Laframboise och svenska Elin Öberg. De nederlagen bröt en tre matcher lång vinstsvit som inkluderade en vinst över veteranen Karla Benitez.

– Oavsett när det blir, så är det en taggad “Herminator” som kommer tillbaka, avslutar Hermansson.

Vem vill du se Malin Hermansson möta när hon återvänder från skada?

 

Foto: Stefan Romare

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...