The Zone tillbaka med ny gala – EM-mästaren klar för match!

✔ En blandning av gammalt och nytt

Den Göteborgs-baserade MMA-organisationen The Zone är tillbaka – och den första fightern är nu klar! Galan återvänder under det nya namnet Zone Pro League vilket organisationen annonserade själva.

Det är arrangörerna bakom bland annat The Zone, Muay Thai Arena och Cage Challenge som styrt upp konceptet. Organisationen kommer att ha både MMA samt thaiboxningsmatcher och går av stapeln på Trädgår’n i Göteborg den 25 september. Sist The Zone höll i en gala var i oktober 2015 där bland andra Sahil Siraj, Erik Carlsson och Tobias Harila tävlade.

Hittills har SM- och EM-mästaren Renato Vidovic (1-1) annonserats som första fighter på den nya galan – hans motståndare är ännu inte offentliggjord.

Fler matcher kommer att färdigställas inför galan.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zone Pro League (@zoneproleague)


HETAST JUST NU


Doldis som nu gör återkomst

Trots sina fina meriter med guldmedaljer i både SM och EM i A-klass-MMA har inte varit aktiv på över cirka ett och ett halv år. Som amatör har Vidovic besegrat stortalanger som Jonny Touma och Ali Taleb.

Vidovic gjorde proffsdebut mot den finske talangen Tuomas Grönvall i februari 2019 men tvingades klappa ut till en giljotin redan i den första ronden. Han ställdes sedan mot Pancrase Gyms Eli Elias på Fight Club Rush 5 och vann via förödande TKO i den första ronden.

Vidovic siktar högt och är minst sagt redo för sin återkomst.

– Jag vill vara bättre än alla mina motståndare, säger Vidovic till Zone Pro League. Det är så man blir bäst i världen.

 

Vilka vill du se tävla under The Zone Pro League?

 

Foto: Stefan Romare

Kategorier
Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara