KLART: Tobias Harila återvänder på Superior Challenge 20!

✅ Stjärnskottet tillbaka - efter skadan

Tobias Harila är tillbaka för sin sjunde proffsmatch. Den glödheta MMA-talangen bekräftades alldeles nyss för storgalan Superior Challenge 20, som äger rum i samband med Fitnessfestivalen i Stockholm den sjunde december.

Detta blir 25-åringens återkomst efter sin handskada, som hållit honom borta från buren sedan januari. Enligt honom själv har tävlingsuppehållet blivit ett tillfälle att växa som fighter – i synnerhet vad gäller brottningen som han lagt mycket fokus på.

Vem Harila, även kallad “Bad Intention,” kommer att möta i december är oklart i dagsläget. Du som vill vara där live på plats hittar biljetter till Superior Challenge 20 här.

“Har ett ansikte som man bara vill slå in alltså”

En fighter som Harila här ett särskilt intresse av att möta, är den obesegrade greken Giannis Michalopoulos. De var nämligen bokade att mötas på Superior Challenges senaste gala, innan Harila behövde dra sig ur.

– Jag var ju fett taggad på att få möta honom, han ville ju möta mig och jag tycker det är skitkul när någon är kaxig. Jag tycker det är så jävla roligt. Plus att den där snubben har ett ansikte som man bara vill slå in alltså. Men ja, det var lite jobbigt att boka av matchen – för jag visste att det skulle bli skitsnack och sådana där grejer. Man får ta det liksom. Samtidigt har jag sagt till Jörgen (Hamberg, Harilas tränare, reds. anm.) och allihopa att fan, när min hand är läkt – då ska jag smacka på den där jäveln. Om han vill möta mig så klart, sa Tobias Harila i en exklusiv intervju med MMAnytt för drygt två månader sedan, där han även hade hårda ord både Simon Sköld och Superior Challenge-mästaren Diego Nunes.

Harila har för det mesta tävlat i fjäderviktsklassen. På senare tid har talangen dock börjat överväga att ta fler matcher i lättvikt istället, så bli inte förvånade om ni ser att nästa fight blir i en tyngre division än vanligt.


LÄS MER: MMA-stjärnan Tobias Harila totalsågar Simon Sköld: “Hade dödat honom”

LÄS OCKSÅ: Tobias Harila siktar mot stjärnorna: “Jag är Sveriges knockoutkung”


Superior Challenge 20: Lovande talanger och UFC-veteraner

Flera spännande namn har nu avslöjats för Superior Challenge 20, som går av stapeln i Victoriahallen vid Stockholmsmässan den sjunde december.

Utöver Harila bjuder galan bland annat på framtidsnamn som Marthin Hamlet och Bartosz Wojickiewicz, likväl som UFC-veteraner och regerande Superior Challenge-mästare i form av Nico Musoke och David Bielkheden.

En match har hittills presenterats för galan. Där får vi se efterlängtade svenskmötet mellan Adam Westlund och Robin Roos.


RELATERAT: De har banat vägen för sporten i Sverige: “Vi älskar MMA”


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttSuperior ChallengeTobias Harila

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara