Tobias "Bad Intention" Harila

MMAnytt avslöjar: Tobias Harila klar för tuff match i Stockholm

✅ Supertalangen får obesegrat motstånd på storgalan

Tobias Harila har bokats för sin nästa match.

MMAnytt kan exklusivt avslöja att Västeråstalangen kommer att ställas mot den obesegrade greken Giannis Michalopoulos härnäst. Fjäderviktsmötet äger rum på den kommande storgalan Superior Challenge 19, bekräftar flera av våra källor.

Superior Challenge 19 går av stapeln på Cirkus på Djurgården i Stockholm den elfte maj.


LÄS MER: Robin Roos klar för spännande svenskmöte på Superior Challenge 19!


Tobias Harila: “Jag är Sveriges nya stora stjärna”

Harila (5-1), som tränar på Västerås Fight Club, har inte ens hunnit tävla som proffs i ett år – men har redan bränt av sex professionella matcher varav fem slutat i segrar. För närvarande står “Bad Intention” med två raka vinster, som bägge avslutats via brutala knockar. I sin senaste match besegrade han den erfarna brasilianaren Carlos Eduardo De Azevedo framför hemmapubliken på FCR 4 i januari.

– Jag är Sveriges knockoutkung, jag är Sveriges nya stora stjärna, sa Tobias Harila till MMAnytt efter senaste vinsten.

Michalopoulos (4-0), som representerar Stockholmsklubben Allstars Training Center, kommer in med fyra raka segrar. Grekens tre senaste vinster har avslutats via TKO, senast mot landsmannen Athinodoros Michailidis i februari. Det är med andra ord två knockoutartiser som drabbar samman på Cirkus.


RELATERAT: Två UFC-veteraner gör upp i titelfight


 

Kategorier
ExklusivtSenaste NyttSuperior ChallengeTobias Harila

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara