SUPERODDSET: Här får du 20 gånger pengarna på Holly Holm!

Kan "The Preacher's Daughter" få in sin signatur-spark mot "Cyborg"? Betta på Holly Holm till hela 20 gånger pengarna hos Ohmbet!

Det drar ihop sig inför nyårsgalan UFC 219, där den kvinnliga fjäderviktsmästaren Cristiane Justino kommer göra sitt första titelförsvar. Utmanaren är ingen mindre än den forna bantamviktsmästarinnan Holly Holm, som enligt många blir “Cyborgs” största test hittills i karriären.

Kan Holm lyckas chocka världen igen? Ta chansen och betta – till ofattbara 20 gånger pengarna! Det exklusiva superoddset 20.00 hittas endast hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet.se – bettingsidan med världens bästa UFC-odds.

Känd för sina brutala sparkar

Holm är en tidigare boxningsvärldsmästare som gjorde sin UFC-debut med stor hype bakom sig i början av 2015. Det var dock först i slutet av debutåret som hon gjorde sig känd hos den breda massan för en av tidernas största skrällvinster, när hon knockade den då obesegrade superstjärnan Ronda Rousey medvetslös med en brutal huvudspark.

Även om sparken mot Rousey är det första som de flesta kommer att tänka på när de hör Holms namn, så var det knappast någon engångsföreteelse. Tvärtom är Holm känd för att ha avslutat majoriteten av sina MMA-vinster med just sparkar, något vi även fick se i hennes senaste match mot Bethe Correia.

UFC 219: Holly Holm

Will there be another 'Ronda Rousey' style headkick from Holly Holm at #UFC219?

Publicerat av UFC den 21 december 2017

Så tar du del av specialspelet

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av superkampanjen:

STEG 1: Öppna ett konto hos Ohmbet.se!

STEG 2: Gör en insättning på minst 100 kr!

STEG 3: Spela på Holly Holm till superoddset 20.00!

Specialspelet hittas under fliken “UFC Special Bets” på Ohmbet.se.

Ohmbet.se är bettingsidan som verkligen satsar på MMA, där du förutom världens bästa UFC-odds också hittar flera exklusiva kampanjer och spännande tävlingar på löpande band.

Så vad väntar du på? Surfa in på Ohmbet.se och ta del av superoddset redan idag!

Kategorier
Sponsrat inlägg

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.