TÄVLING: Vinn en resa för två till New York – se UFC 217 live på plats!

Nu har du chansen att vinna en lyxig resa till New York City - och uppleva storgalan UFC 217 i Madison Square Garden!

MMAnytts samarbetspartner Ohmbet.se anordnar ännu en spännande resetävling – denna gång större än någonsin!

Inför en av årets fetaste UFC-galor – UFC 217: Bisping vs. St-Pierre – har du nämligen chansen att få ta med dig en vän till New York City och bevittna MMA i världsklass live på plats i historiska Madison Square Garden.

I vinstpaketet ingår:

Biljetter till UFC 217

Två biljetter till UFC 217 den fjärde november, där legendaren Georges St-Pierre gör en efterlängtad comeback efter fyra års uppehåll för att möta mellanviktsmästaren Michael Bisping! Galan hålls i en av de mest berömda och anrika sportarenorna i världen – Madison Square Garden.

Flygresa till New York

Ohmbet bokar biljetterna, planerar och arrangerar hela resan i minsta detalj från din hemstad. Du behöver inte bekymra dig om något alls utan kan koncentrera dig helt på att njuta av en fantastisk resa som kommer att ge dig och din vän en unik upplevelse.

Boende på Hotell Marriott i NYC

Marriott kommer att vara ditt hem under vistelsen i New York. Ohmbet ser till att du är i händelsernas centrum med nära till ”action” och nära till festligt nattliv samt dina favoritfighter.

Så går du med i tävlingen:

Alla som placerar spel på MMA mellan perioden den 1: a september – 21:e oktober har chansen att vinna denna eftertraktade resa där alla kostnader ingår.

Enklare än så kan det inte bli – placera ditt MMA-bet nu!

Vinnaren presenteras den 22 oktober – läs mer om tävlingen här.

Kategorier
Sponsrat inlägg

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara