ACB: Malmö – Frantz Slioas motståndare offentliggjord

✅ Den obsegrade svensken ställs mot hemodlad ACB-talang ✅ F.d UFC-fightern Joachim Christensen också klar för match ✅ Reza Madadi går huvudmatch

ACB 92 utgör den ryska organisationens debut i Sverige, då de intar Malmö Arena den 25:e augusti. Idag har tre nya matcher annonserats, inte minst ett möte mellan den svenske fjäderviktaren Frantz Slioa (6-0) och ryssen Lamberd Akhiadov (9-4).

Utöver det kunde ACB dessutom annonsera en lätt tungviktsmatch mellan den danske forne UFC-fightern Joachim Christensen (14-7) och Isa Umarov (5-3), samt ett welterviktsmöte mellan Arbi Agujev (25-7) och Ismael de Jesus (17-6-1).

Slioa har tävlat sedan 2011 och efter fyra raka segrar deltog han i den 22:a säsongen av The Ultimate Fighter där han förlorade mot säsongens framtida vinnare Ryan Hall. Sedan dess har han radat upp ytterligare två segrar, en submissionseger över Dean TruemanCage Warriors 82 samt en poängseger över Adrian DiazACB 88. Akhiadov har ett matchfacit på 6-2 i ACB och har tävlat professionellt sedan 2013.

Christensen lämnade UFC med ett matchfacit på 1-3 i organisationen. I sin ACB-debut mot Dovletdzhan YagshimuradovACB 75 förlorade dansken på knockout i den första ronden. Umarov har ett matchfacit på 4-3 i ACB, har förlorat två utav sina tre senaste matcher och besegrade Timur Babiev på poäng i sin senaste match.

Österrikaren Agujev har gått hela tio matcher i ACB med ett matchfacit på 7-1, 2 NC i organisationen. Hittills har han slagit meriterade fighters som Adam Townsend och Nah-Shon Burrell. Brassen de Jesus har hunnit med två segrar och en förlust i ACB, där förlusten kom mot den forne UFC-fightern Albert Tumenov.

 

ACB 92: Uppdaterat matchkort

Matchkortet för ACB 92 ser just nu ut som följande:

  • Lättvikt: Yusuf Raisov vs. Reza Madadi
  • Bantamvikt: Martin Akhtar vs. TBA
  • Fjädervikt: Jonathan Svensson vs. TBA
  • Fjädervikt: Frantz Slioa vs. Lamberd Akhiadov
  • Bantamvikt: Sirwan Kakai vs. TBA
  • Lätt tungvikt: Joachim Christensen vs Isa Umarov
  • Weltervikt: Arbi Agujev vs Ismael de Jesus

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttSvenska Fighters

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara