Foto: IRFA

IRFA håller fyra galor 2018 – i Uppsala

"Kommer att bli häftigt"

Den svenska MMA-organisationen International Ring Fight Arena (IRFA) har länge varit ett hem för Sveriges framtida MMA-stjärnor. Hittills har IRFA hållit tolv galor med matcher på både amatör – och proffsnivå som alla har ägt rum i Stockholm – men det kommande året bär det av till Uppsala.

Redan den tionde februari är det dags för IRFA 13, som äger rum på Fyrishov Arena.

“Vi kommer att kunna ta emot ungefär 3 000 åskådare, och redan i dag har vi sålt närmare 500 biljetter, det kommer att bli häftigt,” säger Jamil Mehho, som tillsammans med Perry L. D. Segerqvist ligger bakom IRFA, till 24uppsala.se.

“Intresset är enormt stort”

För Segerqvist, som även driver klubben Perrys Gym, är det något av en dröm att nu kunna arrangera MMA-matcher på hemmaplan – och han ser ett stort intresse hos Uppsalaborna.

“Intresset är enormt stort, dessutom har vi några fighters i Uppsala som är riktigt bra,” säger Segerkvist.

Segerqvist avslöjar även att detta inte blir någon engångsföreteelse – tvärtom står det faktiskt klart att IRFA håller totalt fyra galor i Uppsala under 2018. Övriga datum för de kommande galorna är den 26 maj, den 22 september och den åttonde december.

Vill du se IRFA 13 live på plats den tionde februari? Biljetter finns att köpa här.


Den här artikeln publicerades ursprungligen på MMAnytt.se den 13 december klockan 18.15.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
IRFASenaste NyttSvenska Nyheter

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah