Stjärnskottet Tobias Harila har redan två nya proffsmatcher inbokade

✅ Unga svenskhoppet ligger knappast på latsidan - efter framgångsrika proffsdebuten ✅ Först bär det av till Wales - sedan blir det huvudmatch på hemmaplan

Nyligen blev det officiellt att den 24-årige talangen Tobias Harila går sin nästa proffsmatch redan nästa månad. Den 21 juli bär det av till Wales för en fjäderviktsdrabbning mot hemmafightern James Lilley på ?Adrenalin Fight Nights, som äger rum i Swansea.


This is going to be something spectacular, fireworks and crackers. The opponent @James"lightsout" Lilley is an…

Publicerat av Jörgen Hamberg den 20 juni 2018


Harila (1-0) är en av Sveriges mest lovande stjärnskott som håvade in flera medaljer för det svenska MMA-landslaget, innan han nyligen gjorde sin proffsdebut på Superior Challenge 17 i maj där det blev en något kontroversiell TKO-vinst över norrmannen Kenneth Evensen. Västeråsaren går under smeknamnet “Bad Intention” – då han är känd för sina stenhårda slag och brutala avslut.

Lilley (3-3) är å andra sidan mer erfaren som proffs. Bortom MMA-karriären har han även hunnit samla ihop ett matchfacit på 8-6 i proffsboxning och han har dessutom gått flera “bare knuckle”-matcher. Sist Lilley var aktuell var i november förra året, då han förlorade mot fransmannen Konmon Deh via submission på Budo 24.

Går huvudmatch i Västerås – mindre än en månad senare

Efter den framgångsrika proffsdebuten ligger Harila inte direkt på latsidan. Faktum är att den kommande matchen i Wales inte är den enda som han har inbokad för tillfället…

Knappt en månad senare – närmare bestämt den 18 augusti – kommer Harila nämligen gå huvudmatch på Fight Club Rush 3 i Bombardier Arena i Västerås, som arrangeras av hans hemmaklubb Västerås Fight Club. Det som väntar där är en returmatch mot norrmannen Evensen – som ansåg att domaren stoppade deras match för tidigt när de först möttes.

Tobias Harila och Kenneth Evensen möts på nytt under Fight Club Rush 3 i Västerås den 18 augusti.


LÄS MER: FCR 3: Tobias Harila erbjuder Kenneth Evensen en returmatch

LÄS OCKSÅ: FCR 3: Kenneth Evensen accepterar Tobias Harilas utmaning


Kan Tobias Harila bli nästa svenska MMA-stjärna?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttSvenska Nyheter

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara