Stjärnskottet Tobias Harila har redan två nya proffsmatcher inbokade

✅ Unga svenskhoppet ligger knappast på latsidan - efter framgångsrika proffsdebuten ✅ Först bär det av till Wales - sedan blir det huvudmatch på hemmaplan

Nyligen blev det officiellt att den 24-årige talangen Tobias Harila går sin nästa proffsmatch redan nästa månad. Den 21 juli bär det av till Wales för en fjäderviktsdrabbning mot hemmafightern James Lilley på ?Adrenalin Fight Nights, som äger rum i Swansea.


This is going to be something spectacular, fireworks and crackers. The opponent @James"lightsout" Lilley is an…

Publicerat av Jörgen Hamberg den 20 juni 2018


Harila (1-0) är en av Sveriges mest lovande stjärnskott som håvade in flera medaljer för det svenska MMA-landslaget, innan han nyligen gjorde sin proffsdebut på Superior Challenge 17 i maj där det blev en något kontroversiell TKO-vinst över norrmannen Kenneth Evensen. Västeråsaren går under smeknamnet “Bad Intention” – då han är känd för sina stenhårda slag och brutala avslut.

Lilley (3-3) är å andra sidan mer erfaren som proffs. Bortom MMA-karriären har han även hunnit samla ihop ett matchfacit på 8-6 i proffsboxning och han har dessutom gått flera “bare knuckle”-matcher. Sist Lilley var aktuell var i november förra året, då han förlorade mot fransmannen Konmon Deh via submission på Budo 24.

Går huvudmatch i Västerås – mindre än en månad senare

Efter den framgångsrika proffsdebuten ligger Harila inte direkt på latsidan. Faktum är att den kommande matchen i Wales inte är den enda som han har inbokad för tillfället…

Knappt en månad senare – närmare bestämt den 18 augusti – kommer Harila nämligen gå huvudmatch på Fight Club Rush 3 i Bombardier Arena i Västerås, som arrangeras av hans hemmaklubb Västerås Fight Club. Det som väntar där är en returmatch mot norrmannen Evensen – som ansåg att domaren stoppade deras match för tidigt när de först möttes.

Tobias Harila och Kenneth Evensen möts på nytt under Fight Club Rush 3 i Västerås den 18 augusti.


LÄS MER: FCR 3: Tobias Harila erbjuder Kenneth Evensen en returmatch

LÄS OCKSÅ: FCR 3: Kenneth Evensen accepterar Tobias Harilas utmaning


Kan Tobias Harila bli nästa svenska MMA-stjärna?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttSvenska Nyheter

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...