Conor McGregors träningskompis skriver på för Bellator

Straight Blast Gym Dublins huvudtränare John Kavanagh har lyckats med konststycket att vaska fram ytterligare en toppfighter som precis har skrivit på ett kontrakt med Bellator. Detta innebär att Conor McGregors träningskompis kommer att gå sin första match för Bellator senare i år.

Straight Blast Gym i Dublin fortsätter att leverera toppfighters. Gymmets huvudtränare John Kavanagh meddelar nu med illa dold stolthet att ytterligare en av hans adepter, den nittonårige fightern James Gallagher, tar klivet ut på de riktigt stora arenorna i och med att han har skrivit på ett kontrakt med Bellator.

Gallagher är inte bara en av de fighters som tränar under Kavanagh, han har även bott hos sin tränare sedan 15 års ålder. Det handlar alltså om en mycket nära relation mellan tränare och fighter.

Gallagher är likt en av SBG:s mer kända fighters, Conor McGregor, en fjäderviktare och kan i nuläget ståta med ett matchfacit på 3-0 sedan proffsdebuten i höstas. Samtliga matcher har avslutats i första ronden. Coach Kavanagh offentliggjorde nyheten om Gallaghers nya kontrakt för MMA Fighting.

“[I’m] very proud to have another fighter on another big show. Today is a good day for SBG and Irish MMA.”

Det finns i nuläget inget specifikt datum och inte heller någon namngiven motståndare för Gallaghers Bellatordebut. Här nedanför kan du i vart fall kolla in den irländske fighterns senaste match, mot Gerard Gilmore den 27 februari i år.

Hur tror du att det kan komma sig att John Kavanagh och SBG Dublin lyckas fostra fram så många toppfighters?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
BellatorConor McGregorNyheterSenaste NyttVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...