Adam Westlund vann GALET krig: “Ibland måste man slåss också”

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv segerintervju med Adam Westlund ✅ Vann efterlängtade comebacken via TKO på FCR 3

Fight Club Rush 3 pågår för fullt i Bombardier Arena i Västerås i skrivande stund och nyligen fick vi se en riktigt spännande welterviktsdrabbning där Adam Westlund, tidigare medlem i det svenska MMA-landslaget, gjorde comeback till buren för första gången sedan februari 2017 för att ta sig an den Norge-baserade tjetjenen Kasim Norwich.


RELATERAT: Reportage: Adam Westlunds specialitet? “Att spöa folk”


Det blev en riktigt vild och underhållande match där bägge svingade en hel del, vilket minst sagt uppskattades av publiken. Westlund var något mer pricksäker ståendes, medan Norwich mixade in brottningen fint. Westlund var dock aktiv från botten och tog sig snabbt upp varje gång han blev nedtagen.

I den andra ronden började Westlund dra ifrån och avlossade flera fina slag mot både huvud och kropp, mot en allt tröttare Norwich. Westlund begick dock ett misstag då han slängde ett knä i huvudet – vilket är otillåtet i amatör-MMA. Domaren Kevin Sataki dömde då timeout – vilket gav Norwich en chans att hämta andan – och Westlund fick en varning.

I den tredje ronden la Westlund återigen en hel del press ståendes och lyckades slutligen få till en stående teknisk knockout efter flera stenhårda slagkombinationer.

MMAnytt är på plats i Västerås och vår reporter Stefan Romare fick en exklusiv segerintervju med Westlund efter matchen – kolla in videon ovan!


LÄS MER: FCR 3: Reza “Mad Dog” Madadi konfronterar domaren Kevin Sataki

LÄS OCKSÅ: FCR 3: Harila vs. Evensen 2 – Fullständiga resultat


 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...