FCR 3: Reza “Mad Dog” Madadi konfronterar domaren Kevin Sataki

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Domaren röt till mot hörnan: "Shut up!" ✅ Konfronterades av Reza Madadi - efter matchen

MMAnytt är på plats i Bombardier Arena i Västerås för att bevaka Fight Club Rush 3 som pågår för fullt i skrivande stund och nyligen uppstod en något hätsk situation i samband med welterviktsmatchen mellan Söder Fight Gyms Adam Westlund och Kasim Norwich, som representerade Herjer MMA och Allstars Training Center.

Det var när Westlund slängde ett knä i huvudet på Norwich – något som är otillåtet inom amatör-MMA – som domaren Kevin Sataki dömde timeout. Under timeout får hörnorna inte coacha sina fighters och Sataki bad därmed tränarna att vara tysta. När Allstars-hörnan inte omedelbart tystnade röt domaren sedan ifrån och var kanske lite väl fräck i sitt ordval:

“Shut up!” vrålade Sataki.

Westlund vann i slutändan matchen via TKO och efteråt gick det vilt till i buren. UFC-veteranen Reza Madadi och resten av Allstars-hörnan tog nämligen illa vid sig av Satakis ord och “Mad Dog” valde då att konfrontera honom inne i buren.

“Du säger inte ‘håll käften’ till mina grabbar,” sa han bland annat.

Situationen lugnade sig dock hyfsat snabbt varpå galan kunde rulla vidare.

En del av händelseförloppet kan ses i videoklippet nedan:

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara