Alexander Gustafsson svarar – efter expertens kommentarer

✅ UFC-experten varnade för "The Maulers" motivation ✅ Nu bemöter Alexander Gustafsson uttalandet

Enligt UFC-profilen Dan Hardy kan vi få se en ny Alexander Gustafsson i huvudfight på kvällens UFC Stockholm. Och inte nödvändigtvis i positiv bemärkelse.

Tidigare i veckan ställde sig Hardy nämligen frågandes till hur det ligger till med den svenske MMA-stjärnans motivation – och varnade för att det kan komma att visa sig i matchen.

– Vad fightas Alexander Gustafsson för just nu? Är det för en ny chans mot Jon Jones? Det är ett knepigt scenario. Han kan förstås etablera sig som den näst bäste lätta tungviktaren i divisionen, men är det verkligen där han vill vara? Jag undrar hur det är med hans motivation inför den matchen, sa Dan Hardy bland annat i det senaste avsnittet av Inside the Octagon.


LÄS MER: Experten tveksam – över The Maulers framtid: “Vad fightas han för?”


Alexander “The Mauler” Gustafsson. Foto: Stefan Romare/MMAnytt

“Tar alla matcher och bara radar upp dem”

Under mediadagen inför UFC-galan i Globen frågade MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez vad Gustafsson tycker om kommentarerna – och vad han själv känner att han fightas för i den här matchen.

– Jag fightas inte för titeln längre och det är ingenting jag tänker på just nu. För som du sa, jag hade tre möjligheter och jag förlorade alla tre gånger. Så för mig är mitt fokus och mitt mål bara att vinna varje fight. Jag tar alla matcher och bara radar upp dem, försöker vara en bättre version av mig själv i varje match och så tar vi det därifrån, säger Alexander Gustafsson till MMAnytt.

Känner du att vi kommer få se en ny, uppgraderad Alexander Gustafsson nu när du återvänder till hemmaplan?

– Självklart. Vi får se på lördag.

Kolla in videon ovan!

Glöm inte att prenumerera på YouTube-kanalen MMAnytt TV för exklusiva MMA-videos! MMAnytt är på plats för att täcka galan på nära håll och kanalen kryllar av spännande intervjuer och annat skoj.


Mer om UFC Stockholm på MMAnytt:


UFC Stockholm – Stream:

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtSenaste NyttUFC Stockholm

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara