Supertalangen går delad huvudfight i Globen – efter Latifis skada

✅ Möter toppfighter från Stockholmsklubben ✅ "Är yngre och hungrigare ..."

UFC Stockholm förlorade dessvärre sin delade huvudmatch, när svenske Ilir Latifi i torsdags var tvungen att hoppa av sin fight mot Volkan Oezdemir.

Nytt delat huvudeventet är istället en annan spännande match i 93-kilosklassen, där det stekheta stjärnskottet Aleksandar Rakic ställs inför sitt tuffaste test hittills. Efter tre raka segrar i UFC får den Österrike-baserade serben nämligen chansen att göra upp mot den nummer 11-rankade engelsmannen Jimi Manuwa, som tränar på Stockholmsklubben Allstars Training Center.

Under mediadagen inför UFC-galan i Globen fick MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez en exklusiv intervju med Rakic. Kolla in videon ovan!

Se även intervjun med Jimi Manuwa:

Glöm inte att prenumerera på YouTube-kanalen MMAnytt TV för fler exklusiva MMA-videos på svenska! MMAnytt är på plats och täcker galan på nära håll. Kanalen kryllar redan av många fler intervjuer och en hel del annat skoj – missa inte!


Mer om UFC Stockholm:


Livestream online:

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtSenaste NyttUFC Stockholm

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara