Alexander Gustafsson vs. Jon Jones 3? “The Mauler” revanschsugen

✅ Stjärnan listar flera potentiella UFC-motståndare!

Kommer den svenske MMA-legendaren Alexander Gustafsson göra UFC-comeback?

Den stora frågan förblir obesvarad. “The Mauler” erkänner däremot att han har lust att rätta till tidigare misstag i oktogonen, och listar flera potentiella motståndare för en eventuell revanschturné – inklusive rivalen Jon Jones. Detta i en exklusiv intervju med MMAnytt efter kvällens presskonferens med AK Fighting Championship.

Gustafsson återvänder som känt till tävlingssammanhang den elfte december, då han tar sig an den unga talangen Anton Turkalj i en superfight i no gi-grappling på AK Fighting Championship 3 i Göteborg. Något som skulle kunna bli ett steg på vägen till en möjlig återkomst till MMA-buren.

Hör det senaste från Alexander Gustafsson och klubbkamraten tillika UFC-stjärnan Ilir Latifi i videon ovan!


Mer om Alexander Gustafsson på MMAnytt:


Glöm inte att prenumerera på våra YouTube-kanaler – MMAnytt och MMAnytt TV – för fler exklusiva MMA-videos!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara