Anton Turkalj fortsatt obesegrad – redo för Alexander Gustafsson!

✅ Gör upp mot "The Mauler" ✅ Hårda ord mot stjärnan

I den delade huvudmatchen under kvällens Excellence FC 2 såg vi det obesegrade stjärnskottet Anton Turkalj kamma hem sin fjärde raka vinst som MMA-proffs.

Det blev i princip spel mot ett mål mot greken Felix Polianidis. Turkalj, som tränar på GBG MMA, behövde knappt en halv rond för att säkra segern via teknisk knockout med hård ground and pound.

Efteråt hade Turkalj hårda ord till den norske MMA-fightern Kenneth Bergh, som han redan har utmanat flera gånger. Bergh blev nyligen bokad för Superior Challenge 20, men även om Göteborgstalangen hoppas få till det nordiska toppmötet så tvivlar han på att norrmannen kommer gå med på att göra upp under den kommande galan i Stockholm.

– Han vågar inte. Han får bevisa motsatsen, säger Anton Turkalj i en exklusiv intervju med MMAnytts Stefan Romare.

Möter Alexander Gustafsson i Göteborg

Härnäst är Turkalj klar för en stor grapplingmatch mot UFC-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson. Detta på AK Fighting Championship 3 i Göteborg den elfte december.

– I grund och botten är detta en rolig sak. Alex är ju kungen och jag är ju den äldsta sonen, prinsen. Så det är bara en jävligt kul sak som vi båda tar seriöst. Gameplan vet jag inte ens själv, säger Turkalj om matchen mot Gustafsson.

Kolla in hela segerintervjun med Anton Turkalj!


Mer om Anton Turkalj på MMAnytt:


Glöm inte att prenumerera på våra YouTube-kanaler – MMAnytt och MMAnytt TV – för fler exklusiva MMA-videos!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara