MMA-talangen om The Mauler: “Gick fram till mig och sa …”

✅ Sköna utspelet - inför supermatchen

Den elfte december kommer den unge MMA-talangen Anton Turkalj göra upp mot UFC-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson på hemmaplan i Göteborg. Detta när de möts i en grapplingmatch på AK Fighting Championship 3.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Det här är första gången jag inte kör någon typ av trash talk – jag har för mycket respekt för Alex och hans team, säger Anton Turkalj i en exklusiv intervju med MMAnytt.

Det blir givetvis en stor möjlighet för Turkalj att få ett uppsving i karriären, då han nu börjar uppmärksammas i allt större grad. Han själv menar dock att han är den som hjälper Gustafsson.

– Det känns jävligt kul att hjälpa honom att göra sin comeback och att han får möta mig då… få lite ögon på sig. Det är något jag brinner för – att hjälpa andra människor. Och djur, fortsätter Turkalj skämtsamt.

Känner du att du har vad som krävs för att besegra Alexander Gustafsson?

– Det har jag absolut – och det vet han också om. Han gick fram till mig där och sa, “ta det lugnt första minuten nu, Anton – så att du inte tapar ut mig direkt.” Det sa han till mig där bakom förut.

Kolla in intervjun med Anton Turkalj i videon ovan!


Mer om Alexander Gustafsson vs. Anton Turkalj:


Glöm inte att prenumerera på våra YouTube-kanaler – MMAnytt och MMAnytt TV – för fler exklusiva MMA-videos!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara