Cage Warriors 93: Se Søren Bak strypa ut Alexander Jacobsen!

? VIDEO+TEXT ✅ Dansken går segrande ur nordiska toppmötet ✅ Utmanar Paddy Pimblett

Alldeles nyss avgjordes den delade huvudmatchen på Cage Warriors 93 i Göteborg, där vi fick se ett riktigt spännande lättviktsmöte mellan två av Skandinaviens främsta fighters i form av Danmarks Søren Bak och Norges Alexander Jacobsen.

Efter en tuff match var det Bak som säkrade submissionvinsten med en armtriangel i rond två.


Relaterat:


I sin play-by-play-rapportering skriver MMAnytts Johan Taliercio:

Lättvikt: Dk Søren Bak vs. Alexander Jacobsen No

Rond 1:

Jacobsen börjar svinga direkt, och missar en hård krok vilket slutar i en nedtagning i Baks favör. Bak kontrollerar Jacobsen från side control, och kommer sedan in i halvgard och sedan mount. Han får in lite ground and pound, men Jacobsen håller ned honom och kommer till slut loss och upp på marken igen.

Jacobsen får in en combo i kroppen på Bak. Bak går för en nedtagning och Jacobsen försvrar sig mot staketet. Bak får ner honom, men Jacobsen är snabbt uppe mot burstaketet igen. De hamnar i clinch och båda utbyter knän. Jacobsen får in några slag och stoppar Bak när han försöker ta ned honom. Jacobsen vinner utbytena ståendes hittills. Bak lyckas fånga Jacobsen i en clinch och träffar med några knän, men Jacobsen trycker upp honom mot buren och får ned honom.

Jacobsen väljer sedan att ställa sig upp. De scramblar, men domaren stoppar efter att Jacobsen sparkat en liggande Bak, och läkaren ska komma in och ta sig en titt på dansken. Jacobsen förlorar en poäng p.g.a. regelbrottet. Bak får sedan in en hård höger innan ronden är över.

Rond 2:

De båda utbyter slag och Bak ser ut att träffa med en hård kombination.Bak ser bäst ut ståendes hittills i början av den andra. Bak försöker få ned Jacobsen på marken, men norrmannen försvarar sig bra mot staketet.

Jacobsen får nästan ned Bak, men de båda möts i mitten och fortsätter utbyta några slag. Jacobsen får in en bra höger, och pressar sedan upp dansken mot staketet. De clinchar, men ingen får in något riktigt av värde, och Jacobsen släpper clinchen och får in en snabb combo på Bak. Jacobsen får in en hård vänster, vilket får Bak att gå för en nedtagning. Dansken får också ner Jacobsen men fastnar i en giljotin, som han tar sig ur snabbt.

Bak lyckas få mount på Jacobsen, varpå han tar ryggen, och sen tillbaka i mount där han lyckas få i en armtriangel som sitter ordentligt. Domaren stoppar fighten.

Vinnare: Søren Bak via submission (armtriangel), rond 2

Nu kommer Bak få chansen att fightas om Cage Warriors lättviktsbälte härnäst – och i sin segerintervju passade han på att utmana Paddy “The Baddy” Pimblett till en match i Liverpool.

“The True Viking” står nu med tre raka segrar och ett sammanlagt matchfacit på 10-1. Jacobsen har å andra sidan förlorat två av sina senaste tre matcher och står nu med totalt nio vinster och tre förluster i proffskarriären.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...