EM-aktuelle Anton Andersson: “Min styrka är att blanda tekniker”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju med landslagsrepresentanten Anton Andersson ✅ Vill tävla i UFC i framtiden

I slutet av april var MMAnytt på plats på Bosöns Elitidrottscenter i Stockholm för att vara med under MMA-landslagets uppladdning inför EM i Rumänien och VM i Bahrain senare i år.

Vi passade då på att ta ett snack med tungviktaren Anton Andersson som representerar Gladius MMA i Göteborg. Andersson berättade att hans främsta styrka är att mixa tekniker från stående fighting och mark och har som långsiktigt mål att ta sig in i toppen i UFC.

Se den exklusiva intervjun med träningsklipp i videorutan nedan!

MMAnytt presenterar: Anton Andersson

Tungviktaren Anders Antonsson representerar Gladius MMA och MMA-landslaget.Han är aktuell för EM i juni och VM senare i år. Hans mål är att vinna så många matcher som möjligt och att sedan som proffs kunna tävla i UFC.Hans styrkor är att kunna blanda de olika kampsporterna med varandra till ren MMA-teknik. När MMAnytt var på plats på Bosöns Elitidrottscenter i Stockholm passade vi på att ta en snack med Andersson.

Publicerat av MMAnytt.se den 13 maj 2018

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...