EM-aktuelle Anton Andersson: “Min styrka är att blanda tekniker”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju med landslagsrepresentanten Anton Andersson ✅ Vill tävla i UFC i framtiden

I slutet av april var MMAnytt på plats på Bosöns Elitidrottscenter i Stockholm för att vara med under MMA-landslagets uppladdning inför EM i Rumänien och VM i Bahrain senare i år.

Vi passade då på att ta ett snack med tungviktaren Anton Andersson som representerar Gladius MMA i Göteborg. Andersson berättade att hans främsta styrka är att mixa tekniker från stående fighting och mark och har som långsiktigt mål att ta sig in i toppen i UFC.

Se den exklusiva intervjun med träningsklipp i videorutan nedan!

MMAnytt presenterar: Anton Andersson

Tungviktaren Anders Antonsson representerar Gladius MMA och MMA-landslaget.Han är aktuell för EM i juni och VM senare i år. Hans mål är att vinna så många matcher som möjligt och att sedan som proffs kunna tävla i UFC.Hans styrkor är att kunna blanda de olika kampsporterna med varandra till ren MMA-teknik. När MMAnytt var på plats på Bosöns Elitidrottscenter i Stockholm passade vi på att ta en snack med Andersson.

Publicerat av MMAnytt.se den 13 maj 2018

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...