KLART: Fight Club Rush 4 bjuder på spännande proffsmatcher i samband med SM i januari

✅ EXKLUSIVT: Fight Club Rush 4 officiell - går av stapeln i januari ✅ SM-finalerna blir underkortet på proffsgalan i Västerås ✅ Arrangören: "Vi har redan börjat rita kartan på några intressanta fighter"

Den senaste galan blev en succé på många sätt och snart är den svenska MMA-organisationen Fight Club Rush tillbaka med ett nytt event. Och FCR 4 kommer med en liten tvist.

Galan kommer nämligen arrangeras i samband med MMA-SM.

Arrangören Jörgen Hamberg, huvudtränare på Västerås FightClub som är värdklubb för nästa svenska mästerskap, avslöjade först planerna under förra helgens försnack inför UFC 229.

“Vi har redan börjat rita kartan på några intressanta fighter,” sa Hamberg då till MMAnytt och berättade att vi bland annat kan få se ett par heta stjärnor från MMA-landslaget göra sina proffsdebuter.

Nu kan MMAnytt meddela att FCR 4 är officiellt bokad för den 27 januari.

SM-finalerna blir galans underkort

SM äger rum i Bombardier Arena i Västerås helgen den 26-27 januari, där Sveriges MMA-talanger kommer göra upp i MMA klass-A (tidigare amatör-MMA) och MMA klass-B (tidigare shootfighting). SM-finalerna – där landslagsplatser står på spel – avgörs på söndagen den 27 januari.

Finalerna blir alltså underkortet på Fight Club Rush 4, följt av ett huvudkort med professionella MMA-matcher.

Organisationen siktar på att boka mellan fem och sex proffsmatcher. Inga fighters har i dagsläget bekräftats för galan, men MMAnytt har fått höra en del spännande saker som är på gång.

FCR 3 bjöd på tre proffsmatcher och toppades av en intressant returmatch mellan två stigande stjärnor, där den norske talangen Kenneth Evensen fick revansch genom att strypa ut hemmafavoriten Tobias Harila.

Bakom FCR står Västerås FightClub och Ostrogonac Productions.


Relaterat:


 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
ExklusivtFight Club RushSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...