Shoeb Karar Akrami (vänster) och Ali Taleb (höger) möts i en proffsfight på FCR 5 den 31 augusti. Foto: Stefan Romare/Mattias Persson-MMAnytt

Två nya matcher klara för Fight Club Rush 5!

✅ Ett "ungt lejon" får match på hemmaplan ✅ Se det senaste matchkortet inför galan i Västerås!

Allt fler fighters börjar bli klara för MMA-galan Fight Club Rush 5, som äger rum i Bombardier Arena i Västerås den 31 augusti. De senaste dagarna har två nya matcher offentliggjorts – en i proffs och en i A-klass.

På proffssidan rör det sig om en fjäderviktsdrabbning, där Ali Taleb tar sig an Shoeb Karar Akrami.

– Ali Taleb och Shoeb Karar Akrami har båda vunnit över topprankade fighters i A-klass och de visar alltid hjärta. Det har bli en bra debut för bägge två som nu går över till proffs. Ali har en riktigt intressant stil och Shoeb har vunnit över landslagsfightern Jonny Touma bland annat, så jag tror att det här blir en jättebra match, säger en av FCR-arrangörerna, Zlatko Ostrogonac, till MMAnytt.

Klicka på bilden för att köpa dina biljetter till FCR 5!

I A-klass får Max Karlsson chansen att fightas på hemmaplan när han tar sig an Addis Saljevic, som har ett SM-guld i B-klass i bagaget. Matchen går i mellanvikt.

– Max Karlsson är en kille som kommer från brottarbakgrund, han möter den tidigare svenska mästaren Addis Saljevic som alltid har spännande matcher. Så vi får se hur det utspelar sig, det är ett ungt lejon i form av Max som ska möta en kille som har varit med ett tag i form av Addis, säger Zlatko Ostrogonac.

Fight Club Rush 5: Uppdaterat matchkort

Fight Club Rush 5 blir den största FCR-galan hittills, nu i A-hallen i Bombardier Arena med en bredare publik. I huvudmatcherna förväntas vi se Västerås-stjärnorna Andreas “Bane” Gustafsson och Robin “Pretty Boy” Roos. Biljetter till eventet hittar du på Tickstmaster (pris från 275 kr) och för dig som inte kan närvara på plats finns livestream online via pay-per-view för 99 kr.

Kolla in det uppdaterade matchkortet nedan!

Huvudkort (professionell MMA):

  • Catchvikt (63,5 kg): Amir Malekpour vs. Delshad Morad
  • Weltervikt: Oskar Karlström Biller vs. Jeanpier Basauri
  • Bantamvikt: Renato Vidovic vs. Eli Elias
  • Fjädervikt: Ali Taleb vs. Shoeb Karar Akrami

Underkort (MMA klass-A):

  • Bantamvikt: Awat Kohzadi vs. Jakob Valegren
  • Mellanvikt: Addis Saljevic vs. Max Karlsson

LÄS MER: Europamästaren ger svar på tal – efter kaxiga orden: “Blev chockad”

LÄS OCKSÅ: Efter succén: Ashah & Johan kommenterar storgalan FCR 5!


 

Kategorier
ExklusivtFight Club RushSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...