Glover Teixeira sugen på revansch – redo att hoppa in mot “The Mauler”

🎥 VIDEO ✅ Alexander Gustafsson vs. Glover Teixeira 2? ✅ "The Mauler" står utan motståndare ✅ Topprankade brasilianaren kan tänka sig att hoppa in på UFC 227

MMAnytt är på plats i Hamburg, Tyskland och fight week är i full gång inför söndagens UFC Fight Night 134. Under fredagens mediadag fick vår reporter Sebastian Vendel-Martinez chansen att tala med den forne titelutmanaren Glover Teixeira, som möter Corey Anderson i en lätt tungviktsdrabbning som utgör galans delade huvudmatch.

Förra året förlorade Teixeira mot den svenske stjärnan Alexander Gustafsson efter att ha blivit brutalt knockad i Globen i Stockholm. Nu är Teixeira sugen på revansch – och i MMAnytts exklusiva intervju sa han att han kan tänka sig att hoppa in och ta en returmatch mot “The Mauler” redan om drygt två veckor om han lyckas hålla sig skadefri i matchen mot Anderson.

Gustafsson skulle som känt ha mött Volkan Oezdemir på UFC 227 den fjärde augusti, men står nu utan någon motståndare efter att Oezdemir skadat sig. På grund av den korta varslen och den något röriga situationen i den lätta tungvikten så finns det inte många lämpliga ersättare – men “i en perfekt värld” kan det alltså bli Teixeira som gör upp mot Gustafsson i Los Angeles.

Kolla in den exklusiva intervjun i videon ovan!


Relaterat:

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...