Ilir Latifi hyllar Ali Abdelaziz: “Fantastisk vän och manager”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Kallades för "terrorist" av Conor McGregor ✅ Nu försvarar Ilir Latifi sin kontroversiella manager

Tidigare i år skrev den svenske UFC-stjärnan Ilir Latifi på för Dominance MMA Management. Därmed har han ingen mindre än Ali Abdelaziz som sin manager.

Abdelaziz är en av sportens främsta managers, som jobbar med namn som Khabib Nurmagomedov. Samtidigt är han en minst sagt kontroversiell figur med många märkliga rykten runt sitt namn. Få kan exempelvis ha missat hur han kallades för “terrorist” och en hel del därtill av Conor McGregor, inför den stora superfighten på UFC 229.

“Bryr mig inte om allt drama”

Latifi, som gör sig redo för att möta den topp 10-rankade amerikanen Corey Anderson, verkar dock nöjd med samarbetet hittills. I en exklusiv intervju med MMAnytt hyllas Abdelaziz av svensken.

Hur har bytet av manager hjälpt din karriär?

 – Ali Abdelaziz är en fantastisk vän och manager, och han har hjälpt mig en hel del. Nu är vi här och snart fightas vi. Han har gjort allt i sin makt för att hjälpa mig inför matchen mot Corey Anderson, säger Ilir Latifi till MMAnytt.

Vad tänkte du när du hörde allt drama runt matchen mellan Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov, där McGregor förolämpade Abdelaziz på flera sätt? Blev du arg?

 – Jag bryr mig inte om allt drama, det intresserar mig inte. Jag är intresserad av att fightas.

Fightas på samma gala som Gustafsson

Latifi är just nu topp 5-rankad i UFC:s lätta tungviktsdivision och med två vinster i rad är han i en mycket bra position. Den stundande matchen mot Anderson äger rum på huvudkortet under UFC 232 – samma gala där klubbkamraten Alexander “The Mauler” Gustafsson fightas om mästarbältet mot Jon Jones.

Hur slutar matchen mot Corey Anderson?

 – Jag är redo att fightas och jag är där för att vinna. Oavsett vad som händer så kommer jag hitta ett sätt att avsluta matchen.

UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2 äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas den 29 december.

Kolla in hela intervjun i videon!

Kolla in vår svenska intervju med Latifi inför UFC 232 här!

Kategorier
ExklusivtIlir LatifiSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara