Ilir Latifi till MMAnytt: Jag tänker utmana om tungviktsbältet

Ilir Latifi tänker gå upp och jaga UFC-titeln i tungvikt - när Alexander "The Mauler" Gustafsson blir mästare i deras viktklass! 🏆🇸🇪MMAnytt fick en exklusiv intervju med "Lyftkranen från Rosengård," som gör sig redo för en toppmatch mot Corey "Overtime" Anderson på #UFC232 👊🏻🔥

Publicerat av MMAnytt.se Tisdag 16 oktober 2018

Ilir Latifi till MMAnytt: Jag tänker utmana om tungviktsbältet

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju med Ilir Latifi ✅ Bekräftar: Tänker jaga UFC-titeln i tungvikt - när "The Mauler" tar LHW-bältet ✅ Gör sig redo för toppmatch på UFC 232: "Kommer försöka avsluta - som jag alltid gör"

De svenska MMA-stjärnorna Ilir Latifi och Alexander Gustafsson befinner sig i en knepig sits. De är nära vänner och träningskamrater sedan lång tid tillbaka – men är samtidigt topprankade i samma viktklass i UFC.

Gustafsson är rankad etta, Latifi är rankad fyra. De båda har gjort allt i sin makt för att norpa nästa titelchans i lätt tungvikt och det blev “The Mauler” som fick den. Gustafsson kommer göra upp i en efterlängtad returmatch mot Jon Jones med det vakanta bältet på spel under nyårsgalan UFC 232, medan Latifi gör sig redo för att ta sig an nummer 7-rankade Corey Anderson på samma event.

Latifi och Gustafsson har gång på gång klargjort att de aldrig tänker fightas mot varandra. Frågan är: var lämnar det Latifi om klubbkamraten skulle lyckas bli mästare i slutet av året?

Ilir Latifi. Foto: Micha Forssberg/MMAnytt


KRÖNIKA: Gustafsson vs. Latifi – en oundviklig match?


Ilir Latifi har tungviktsbältet i sikte – men tar en sak i taget

I en exklusiv intervju med MMAnytt bekräftar “Lyftkranen från Rosengård” vad planen är:

 – Nu är situationen som den är, Alex går för titeln och jag tror att han kommer att komma ut som vinnare i matchen mot Jon Jones. Jag har alternativet att gå upp och utmana om titeln i tungvikt då, det är vad jag har tänkt, säger Ilir Latifi till MMAnytt.

View this post on Instagram

Team work since day one ✨👊🏾

A post shared by Ilir Latifi (@ilirlatifi) on

Latifi påpekar samtidigt att han tar en sak i taget och nu är det helt och hållet Anderson som han lägger sin energi på. Svensken är känd för sina brutala avslut och nu siktar han på att få till ett nytt sådant.

 – Jag kommer gå in för att göra en bra match och försöka avsluta, som jag alltid gör. Men jag kommer vara redo för krig också, säger Latifi.

UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2 äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas den 29 december.

Ilir Latifi till MMAnytt: Jag tänker utmana om tungviktsbältet

Ilir Latifi tänker gå upp och jaga UFC-titeln i tungvikt – när Alexander "The Mauler" Gustafsson blir mästare i deras viktklass! 🏆🇸🇪MMAnytt fick en exklusiv intervju med "Lyftkranen från Rosengård," som gör sig redo för en toppmatch mot Corey "Overtime" Anderson på #UFC232 👊🏻🔥

Publicerat av MMAnytt.se Tisdag 16 oktober 2018


RELATERAT: Alexander Gustafsson till MMAnytt: “Jag kommer dominera Jon Jones”


 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...