Vändningen: Därför vill Karl Albrektsson vänta med UFC-debuten

✅ Förklarar för MMAnytt: "Tror inte att ..."

Karl Albrektsson är en av Sveriges mest spännande MMA-fighters. “King” har vunnit sina två senaste matcher i Superior Challenge via brutal knockout, och är också under kontrakt med den japanska stororganisationen RIZIN.

MMAnytt fick en chans att snacka med Albrektsson under ett träningspass tidigare i veckan. Och där fick vi höra något av en vändning från talangens sida.

“Tror inte att min winstreak är tillräckligt lång”

Trots att han nyligen pushade för en debut på UFC Stockholm och röstades fram bland toppen i vår stora omröstning, så medger Albrektsson nu att den världsledande MMA-organisationen inte är det största fokuset för närvarande.

– Jag tror inte att min winstreak är tillräckligt lång för att intressera UFC just nu, säger Albrektsson bland annat.

Albrektsson är bokad för match på Superior Challenge 19, som äger rum på Cirkus på Djurgården i Stockholm den elfte maj. Han lämnar även dörren öppen för en ny fight i Japan.

UFC Stockholm äger rum i Globen den första juni.

Se hela intervjun med Karl Albrektsson i spelaren ovan!

Kategorier
ExklusivtKarl AlbrektssonSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara