KO-vinst? Proffsboxaren säger Darren Tills storlek kommer göra all skillnad

🎦Exklusiv intervju med Darren Till och Tony Bellew ✅"The Gorilla" Till avslöjar hur mycket han kommer att väga när han stiger in i buren

Nu är det inte långt kvar tills dörren stängs bakom #1-rankade Stephen “Wonderboy” Thompson och #8 Darren “The Gorilla” Till i Liverpool, England.

De två talangfulla welterviktarna är kvällens huvudmatch under UFC Fight Night 130: Thompson vs. Till och det är många som ser fram emot en av de mest spännande mötena i welterviktsklassen. Kommer “Wonderboy” Thompson att kunna stoppa stjärnskottet Till inför engelsmannens hemmapubliken eller kommer “The Gorilla” att ta fortsätta sin väg mot toppen?

En som tror att Till kommer att fortsätta obesegrad är proffsboxaren Tony “Bomber” Bellew som inför galan tog ett snack med MMAnytt och gav sin förutsägelse av matchen. Bellew säger att han tror att Tills storlek och kvickhet kommer att göra den stora skillnaden då “The Gorilla” kommer lägga på sig rejält med vikt mellan invägning och match.

Se vår intervju ovan och låt oss höra din åsikt i kommentarsfältet!

Relaterat:

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...