KLART: Svenska stjärnorna gör upp på stora MMA-galan i Stockholm!

✔ Stormötet bokat för BRAVE ✔ Ashah Tafari avslöjar

Det verkar som att vi bjuds på ett riktigt stort svenskmöte på damsidan när den internationella topporganisationen BRAVE Combat Federation kommer till Sverige i samarbete med Bulldog Fight Night.

LÄS MER: Uppgifter: BRAVE CF gör Sverigedebut nästa månad!


Enligt uppgifter till MMAnytts Ashah Tafari ska det handla om en match mellan den svenska Bellator-stjärnan Malin Hermansson och talangen Elin Öberg.

Matchen är muntligt överenskommen, och kontrakten väntas skrivas på inom kort.

Det här en match som har varit i görningen vid flera tidigare tillfällen. Hermansson har bland annat utmanat Öberg utan att mötet har kommit till skott, men nu verkar det alltså som att vi kommer få se de båda göra upp i sommar.

Via Ashah Tafari på Facebook:

𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Mina källor avslöjar att en riktigt spännande #MMA-fight mellan svenskstjärnorna Malin 'The Herminator'…

Publicerat av Ashah Tafari Måndag 6 juli 2020

BRAVE arrangerar flertal galor i Stockholm

BRAVE kommer att arrangera två galor i Stockholm, den 1 respektive 8 augusti. Matchen mellan Hermansson och Öberg är bokad till det senare datumet. Med allra största sannolikhet kommer även en tredje gala att äga rum i huvudstaden, då den 15 augusti. Detta är dock inte helt klart ännu.

LÄS OCKSÅ: Malin Hermansson utmanar Elin Öberg: “Plötsligt vill du inte fightas”

Galorna kommer att äga rum på Clarion Hotel Sign i Stockholm, bakom stängda dörrar på grund av den rådande coronapandemin.

Det ryktas även om att flera svenska stornamn är aktuella för de kommande galorna – håll utkik för mer information och avslöjanden inom snar framtid!

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara