MMAnytt-podden: UFC Boise, UFC Hamburg och Conor McGregor i Ryssland

✅ MMAnytt-podden är tillbaka med Ashah och Kenny Starfighter! ✅ Lyssna på veckans avsnitt här!

I ett nytt avsnitt av MMAnytt-podden diskuterar Ashah Tafari och Kenny Lindberg aka Kenny Starfighter helgens UFC Boise, den kommande UFC Hamburg-galan, Conor McGregors närvaro tillsammans med Vladimir Putin i Ryssland under VM-finalen i fotboll, Zebaztian Kadestams stora vinst på ONE Championship: Pursuit of Power, de senaste matchkortet för ACB 91 i Malmö och mycket, mycket mer!

Lyssna på hela avsnittet i spelaren nedan!

Se till att prenumerera på MMAnytts Twitch-kanal på www.twitch.tv/mmanytt för att inte missa nästa avsnitt live. När du ändå är i farten kan du också passa på att gilla MMAnytt på Facebook, följa oss på Instagram och prenumerera på vår YouTube-kanal för att inte missa något skoj!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara