Går titelfight på uppstickargalan: “Taggad som aldrig förr”

✅ Vann hatmatchen ✅ Fightas om bältet ✅ Avslöjar: "Blir sista ..."

Nabbe Malki är tillbaka – och här för att stanna.

Den svenske MMA-fightern återvände nyligen från en längre frånvaro från tävlan, då han tog sig an Addis Saljevic i ett riktigt hatmöte under föregående helgs Nerike MMA Series 1 i Örebro.

View this post on Instagram

STAREDOWN SPÅRAR UR! 😱 Här ryker rivalerna ihop inför hatmatchen! 🔥 @nabbemalki 🆚 @addissaljevic avgörs I KVÄLL på @nerikemmaseries i Örebro! 👊🇸🇪

A post shared by www.MMAnytt.se (@mmanytt) on

Där blev det en seger för Malki efter en dominant prestation. Detta efter att han plockat isär Saljevic med fin striking och stenhårda bensparkar.

– Jag är jättenöjd med hur matchen utspelade sig. Om jag fått ut 10-15 procent av min potential tidigare så känner jag att jag åtminstone fick ut 40 procent av min potential idag. Så jag är jättenöjd med min prestation, sade Nabbe Malki till MMAnytt efter matchen.

View this post on Instagram

Efter mycket skitsnack och personliga angrepp ifrån min motståndare så såg det i princip ut såhär från start till slut i lördags, det jag försöker säga är att man inte ska snacka skit om någon på ett personligt plan om man inte är beredd att backa upp det till varje pris i slutändan, jag måste trots allt ge min motståndare en eloge som står på sina ben och krigar sig igenom matchen till slutsignalen går👏🏼#hjärta. Sist men inte minst så vill jag ge @andreas_gustafsson_ en känga som har varit drivande i en diskussion på instagram tillsammans med ett par andra ifrån @vasterasfightclub där man har drivit på tåget med skratt smileys och diverse andra nedvärderade meningar, vuxenmobbning som i själva verket har handlat om att jag inte ”vågar” ta matchen mot @addissaljevic. Jag tog matchen mot denne man när han utmanade mig och jag spöade honom i 3 ronder på ett sätt som fick honom att spotta ut sitt eget tandskydd i varje rond. Däremot så har Andreas Bane avböjt utmaningen som han har fått ifrån @allstarsgymsweden odjuret @jonatan.westin och istället tackat ja till en match mot en stackare vid namn ”Shaun Lomas” som har gått 106 proffsmatcher och förlorat 80 av dem. Skrattar bäst som skrattar sist! 🤡

A post shared by Nabbe Malki (@nabbemalki) on


RELATERAT: Godtar utmaningen: “Hade inte behövt göra så här …”


Går sista matchen – innan proffskärriären

Nu är 28-årige Malki klar för sin nästa fight – och den här gången blir uppehållet inte lika långt. Han kommer nämligen att gå titelmatch på kommande AK Fighting Championship 2 i Solnahallen i Stockholm den 16 november.

Detta är samma gala som delägs av den svenske UFC-superstjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson, och där Reza “Mad Dog” Madadi redan är klar för en politiskt laddad match.

Det här blir också Malkis sista match i A-klass innan han påbörjar sin proffskarriär.

– Att få fightas på detta huvudkort är ett wow-moment för mig, och det största som hittills har skett i min karriär. Jag är taggad som aldrig förr då detta blir min sista A-klass match innan det är dags att vandra vidare mot en proffskarriär, skriver Malki bland annat (via Instagram):

För närvarande är det inte klart vem Malki kommer att ställas mot på uppstickargalan, som alltså äger rum i Solna den 16 november. Biljetter till eventet säljs via tailorsport.se (pris från 395 kronor).


LÄS MER: “The Mauler” tillbaka i ringen – klar för storgala i Göteborg!

LÄS OCKSÅ: Nästa stora MMA-steg – för Alexander Gustafsson: “Ska bli riktigt kul”


 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara