Pre-fight show inför UFC 220 och Bellator 192 med Marcus Kowal!

🎦 VIDEO ✅ MMA-fightern Marcus Kowal delar med sig av sina tankar inför nattens stora galor!

Inför nattens UFC 220 samt Bellator 192 satte sig MMAnytts Bobby Cavian ner med MMA-fightern och den tidigare MMAnytt-reportern Marcus Kowal i Los Angeles, Kalifornien, för att diskutera matcherna som väntar likväl som senaste nytt inom MMA-världen.

Marcus berättar även om sin sista match i karriären som kommer äga rum på CXF 11, där han tar sig an Benji Gomez.

Kolla in videon nedan!

Live med Marcus Kowal!

Pre-fight show med Marcus Kowal! #UFC220 #Bellator192Provläs och beställ boken "LIAM – En Stund På Jorden" här: http://www.rememberliam.se/#MMAnytt #RememberLiam

Publicerat av MMAnytt.se den 19 januari 2018


Tävling: Vinn boken “LIAM: En stund på Jorden”

Just nu har MMAnytt en tävling i samarbete med Marcus, där två vinnare kommer få varsitt exemplar av boken LIAM: En stund på jorden.

Det du behöver göra för att delta i tävlingen är att lägga ut en bild på boken på Facebook och/eller Instagram, där du använder #RememberLiam och #MMAnytt som hashtaggs. På Instagram får du också gärna tagga kontot @rememberliamslife.


Vinnarna presenteras på fredag den 26 januari. Lycka till!

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.