‘Shogun’ planerar knockoutvinst – öppen för rematch mot Gustafsson

🎥 VIDEO ✅ MMAnytt har talat exklusivt med den brasilianske legenden ✅Utesluter inte rematch mot svensken ✅Håller fast vid att inte byta viktklass

MMAnytt är på plats inför UFC Fight Night 134 i Hamburg där Mauricio “Shogun” Rua tar sig an Anthony Smith i huvudmatchen – efter att den sistnämnde ställt upp på kort varsel för att ersätta Volkan Oezdemir.

“Shogun” berättar om sina förhoppningar att gå match i Japan innan pension, potentiellt viktklassbyte, hur han ställer sig till att hoppa in för att ersätta mot Alexander Gustafsson och mycket mer!

Gustafsson och Rua möttes först på UFC on FOX 5 år 2012 i sin åttonde match i UFC. Svensken förde matchen och kammade hem en solklar vinst på enhälligt domslut som vinnare av varenda rond. Den segern räckte för att ge Gustafsson titelchans mot Jon Jones under UFC 165 – i en match som fortfarande anses vara en av de bästa i divisionens historia.

För tillfället sitter “Shogun” på en tre matcher lång vinstsvit – den längsta i brassens UFC-karriär. I sin segersvit har han slagit Antonio Rogerio Nogueira i en returmatch, Corey Anderson och sist han var aktuell knockade han Gian Villante i den tredje ronden.

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara