Talangens stora (men rimliga) krav – efter segern på Cage Warriors 93

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju med Carlo Pedersoli Jr. efter storvinsten i Göteborg ✅ 24-årige talangen vet precis vad han vill ha härnäst

I huvudmatchen på Cage Warriors 93 i Göteborg fick vi se den danske UFC-veteranen och tidigare Cage Warriors-mästaren Nicolas Dalby göra comeback till buren för att ta sig an den Miami-baserade italienaren Carlo Pedersoli Jr, som få visste mycket om på förhand.

Många tog för givet att Dalby skulle ta sig segrande ur welterviktsmötet – men istället var det den 24-årige talangen som skrällde med en vinst via delat domslut efter tre riktigt underhållande ronder, där Pedersoli Jr. bland annat golvade Dalby med en klockren huvudspark.


RELATERAT: Cage Warriors 93: Nicolas Dalby förlorar comebacken – efter galet krig


Vill ha ett UFC-kontrakt – eller en titelchans i Cage Warriors

MMAnytt var på plats i Göteborg och passade på att ta ett snack med Pedersoli Jr, som nu känner att han är redo för antingen ett UFC-kontrakt – eller en titelchans i Cage Warriors.

“I feel like I’m ready for the UFC, but I [also] feel like I’m ready for a Cage Warriors title [shot],” sa Pedersoli Jr till MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez.

Pedersoli Jr. (10-1 MMA, 1-0 CW) står nu med sju raka segrar och med tanke på hans imponerande insats i lördags är hans krav knappast orimligt. Kolla in hela intervjun i videon ovan!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara