Världsmästare vs. Europamästare – Serdar Altas möter Jake Bond på FCR 3!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ MMAnytt avslöjar: Svenske supertalangen klar för ny proffsmatch ✅ Möter tuff britt på Fight Club Rush i Västerås

Den svenska MMA-organisationen Fight Club Rush har hintat om de bådas deltagande på den kommande galan – och nu kan MMAnytt exklusivt avslöja att en spännande flugviktsdrabbning mellan det svenske stjärnskottet Serdar Altas och engelsmannen Jake Bond har bokats för Fight Club Rush 3.

Organisationen offentliggjorde nyheten för MMAnytt under onsdagen.

Stod för brutal knock på Superior Challenge 17

Altas (1-0) har i princip vunnit allt som går att vinna på amatörscenen – inklusive världsmästerskapen. Efter imponerande landslagskarriär gjorde han senast sin professionella MMA-debut på Superior Challenge 17 i maj, där han stod för en brutal knockoutvinst efter att ha prickat Luan Jashari Frantzen med en klockren huvudspark.

Bond (1-1) hann själv rada upp en del fina vinster som amatör. Engelsmannen har bland annat gått en match i BAMMA och säkrade också ett EM-guld innan det var dags att gå över till proffs. Efter en TKO-vinst över Fabio Viti i debuten i augusti 2016 åkte han senast på en förlust via submission mot Coner Hignett i maj tidigare i år.

Se Sveriges främsta fighters live på plats!

FCR 3 går av stapeln i Bombardier Arena i Västerås den 18 augusti. Galan toppas av en returmatch i lättvikt mellan värdklubben Västerås Fight Clubs supertalang Tobias Harila och norrmannen Kenneth Evensen.

I den delade huvudmatchen ser vi den populära Instagram-influencern Samuel Ericsson ta sig an den självsäkra holländaren Ruben Sibma i ett lättviktsmöte i amatör-MMA. Galan kommer också bjuda på flera spännande amatörmatcher där en rad olika landslagsfighters och andra lovande talanger kliver in i buren.

Biljetterna till galan är nu ute för försäljning. För endast 275 kronor kan du säkra din plats i publiken – missa inte chansen att uppleva högklassig MMA live på plats!


Länk till Ticketmaster – köp dina biljetter till FCR 3 här!


Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...