Liveintervju med Irman Smajic som vann debuten på TKO!

Publicerat av MMAnytt.se Lördag 1 december 2018

Världsmästaren Irman Smajic vinner proffsdebuten: “En dröm”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Avslutar med tunga slag på marken ✅ "Man ska inte brottas med mig"

Underkortet på Superior Challenge 18 rullar på i ett högt tempo och nyligen fick se en en spännande tungviktsdrabbning där ingen mindre än Irman Smajic, tidigare VM – och EM-guldmedaljör i amatör-MMA, göra sin professionella MMA-debut.

Smajic ställdes mot en annan, mindre erfaren, proffsdebutant i form av Malik Jahmaze. Och efter jämn första rond var det Smajic som säkrade vinsten via teknisk knockout.

I sin play-by-play-rapportering skriver MMAnytts Johan Taliercio:

Rond 1:

De båda skakar hand. Efter en stunds avvaktande träffar Smajic med en legkick. Jahmaze går in med några hårda slag och pressar för en sekund Smajic mot burstaketet. Smajic träffar med ännu en rejäl legkick. Efter ännu en stunds avvaktande får Jahmaze in en träff som blockas av Smajic. Smajic cirklar runt buren och Jahmaze hänger efter.

Jahmaze går in och träffar halvt med en kombination. Smajic håller sig på utsidan och cirklar längs staketet. Jahmaze träffar återigen halvt med en höger. Jahmaze går in med några hårda slag och trycker sedan upp Smajic mot staketet. Därifrån får han in ett slag innan Smajic puttar undan honom, och de båda möts i mitten igen.

Smajic träffar med ännu en hård legkick, och Jahmaze svarar med att dyka för en nedtagning. Han får ner Smajic för en sekund, men Smajic tar sig upp. Jahmaze pressar Smajic mot staketet, och försöker gå för en double leg, men Smajic håller emot. Jahmaze avlossar några hårda slag som missar, innan de bryts upp och den första ronden är över.

MMAnytts rondvinnare: Jahmaze.

Rond 2:

De möts i mitten och Smajic backar ganska omgående mot staketet. Jahmaze får nästan in en riktigt hård smäll. Smajic träffar därefter Jahmaze med en frontkick rakt i magen som får ner Jahmaze för någon sekund. De möts sedan upp i mitten, och efter ännu en stunds avvaktande får Smajic in en jabb.

Jahmaze träffar en något lös legkick. Smajic får in ännu en rejäl legkick, och när Jahmaze sedan dyker hamnar de i sprawl med Smajic överst. Smajic försöker dra ner Jahmaze på marken, men Jahmaze håller emot. Domaren säger åt Jahmaze att inte dra i staketet. Smajic håller fortfarande topp-position, och tar sedan Jahmazes rygg. Därifrån går han loss med ground-and-pound. Jahmaze får ännu en tillsägning av domaren, tuffare den här gången, om att inte hålla i staketet.

Smajic fortsätter därefter med rejäl ground and pound. Domaren säger åt Jahmaze att försvara sig – men Jahmaze kan inte göra något motstånd underifrån. Domaren stoppar matchen.

Vinnare: Irman Smajic via TKO (slag), rond 2.

MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez fick en exklusiv segerintervju med Smajic efter vinsten – kolla in intervjun i videon!

Liveintervju med Irman Smajic som vann debuten på TKO!

Publicerat av MMAnytt.se Lördag 1 december 2018

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara