Jeremy Stephens
Lil' Heathen
25 - 13 - 0
USA
Född:
26-5-1986
Ålder:
31 år
Stad:
Des Moines, Iowa
Organisation:
Vikt:
65 kg (145 lbs)
Längd:
175 cm (5'9")
Vinster:
25
Förluster:
13
Oavgjorda:
0

Jeremy Stephens

Jeremy Stephens, född den 26 maj 1986, är en amerikansk MMA-utövare som tävlar i UFC:s fjäderviktsdivision. Jeremy Stephens är uppväxt i Des Moines, Iowa.

När Jeremy Stephens växte upp tävlade han i både baseball och brottning, och introducerades till MMA av sin farfar, som också var den som fått Stephens att börja med brottning.

Jeremy Stephens började med MMA som sextonåring och började träna på full tid som artonåring.

Jeremy Stephens tidiga MMA-karriär

Jeremy Stephens började med MMA som sextonåring och började träna på full tid som artonåring. Under sina tidiga år var Jeremy Stephens lättviktsmästare i UGC och MCC.

Jeremy Stephens UFC-karriär

Stephens gjorde sin UFC-debut den 26 maj 2007 mot veteranen Din Thomas i en match som Thomas vann genom armlås i den andra ronden.  Sedan debuten har Stephens gått ytterligare 25 matcher med 13 vinster och 12 förluster.

Stephens har besegrat stornamn som Renan Barao, Rafael dos Anjos, Sam Stout och Darren ElkinsI sin senaste match förlorade Stephens på delat domslut mot Renato Moicano.

Jeremy Stephens inför mötet med Max Holloway på UFC 194. Foto: Mazdak Cavian.

Jeremy Stephens vs. Conor McGregor: Who the fuck is that guy?

Jeremy Stephens har aldrig mött Conor McGregor i en match, men på presskonferensen inför UFC 205 frågade en reporter McGregor vem av de närvarande slagskämparna han skulle ha svårast att vinna mot. Jeremy Stephens svarade att det var han, och McGregor undrade hånfullt vem Jeremy Stephens var.

Jeremy Stephens nästa match i UFC

Jeremy Stephens möter Gilbert ”El Nino” Melendez på UFC 215: Johnson vs. Borg den nionde september i Edmonton, Alberta, Kanada.

 

Kommentarer

Kommentarer

Svara