default image
Sara McMann
11 - 4 - 0
USA
Född:
24-9-1980
Ålder:
42 years
Stad:
Takoma Park, Maryland
Organisation:
Vikt:
61 kg (135 lbs)
Längd:
167 cm (5' 6" )
Vinster:
11
Förluster:
4
Oavgjorda:
0

  Sara McMann

  Sara McMann, född den 24 september 1980, är en amerikansk MMA-utövare och före detta OS-brottare. Sara McMann är den första amerikanska kvinnan som vunnit en silvermedalj i OS-brottning, vilket hon gjorde i Aten 2004. Sara McMann har utöver det vunnit en silvermedalj i brottnings-VM 2003 och en bronsmedalj 2005 och 2007.

  18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
  Advertisement

  Sara McMann började brottas när hon var 14 år gammal.

  Sara McMann inför matchen mot Miesha “Cupcake” Tate. Foto: Daniel Patinkin.

  Sara McManns MMA-karriär innan UFC

  Sara McMann meddelade i slutet av 2010 att hon hade skrivit på för tre matcher i Strikeforce. Sara McMann planerade tävla som bantamviktare, men skrev aldrig på för Strikeforce på grund av en förlängningsklausul i kontraktet.

  Sara McMann gick sin första professionella match mot Christina Marks på Universal Cage Combat: Revolution och vann matchen via rear-naked choke i den första ronden. Sara McMann samlade på sig ett record på 6-0 innan UFC-debuten.

  Sara McMann i UFC

  Sara McMann skrev på för UFC 2013, och blev den tredje kvinnan att någonsin vinna en UFC-match i debuten mot Sheila Gaff på UFC 159.

  Sara McMann mötte sedan Ronda Rousey i en titelmatch på UFC 170. Sara McMann förlorade matchen via TKO efter att hon blivit sänkt av ett knä i magen.

  Sara McMann vann sedan ett detlat domslut mot Lauren Murphy den 16 augusti 2014 innan det blev två raka förluster mot toppmotståndarna Miesha Tate och Amanda Nunes. Sedan de förlusterna har Sara McMann samlat på sig en vinstsvit på tre raka matcher, med en domslutsseger mot Jessica Eye samt submissionvinster mot Alexis Davis och Gina Mazany.

  Sara McMann mötte den obesegrade Ketlen Viera på UFC 215: Nunes vs. Shevchenko 2 den nionde september i Edmonton, Alberta, Kanada. Det såg bra ut till en början för McMann men hon blev nedtagen av Viera som utnyttjade sitt svarta bälte i BJJ och ströp ut McMann med en arm-triangel, trots att hon inte hade korrekt position.

  Sara McManns nästa match i UFC

  I skrivande stund har UFC ingen planerad match för Sara McMann.

  Svara