Tävla och vinn drömresan till Las Vegas – se Jones vs. Gustafsson 2!

✅ Nu har du chansen att vinna din drömresa! ✅ Resepaket för två till Las Vegas + VIP-biljetter till UFC 232! ✅ Se titelfighten Jon Jones vs. Alexander Gustafsson 2 live på plats!

Vad vore den största tänkbara julklappen för ett svenskt MMA-fan? Tja, vad annars – om inte en resa till Las Vegas för att se den svenske MMA-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson slåss om bältet i en returmatch mot Jon Jones.

Den drömresan har du nu chansen att vinna i en stor tävling med MMAnytts samarbetspartner Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds!

I vinstpaketet ingår:

 

  • Två VIP-biljetter till The Maulers titelfight

    VIP-biljetter till UFC:s stora nyårsgala för dig och en vän. UFC 232 äger rum i T-Mobile Arena den 29 december och bjuder förutom Jones vs. Gustafsson 2 på flera andra spännande matcher, så som superfighten Cris Cyborg vs. Amanda Nunes och svenske Ilir Latifis toppmöten mot Corey Anderson.

  • Flygresa till och från Las Vegas

    Ohmbet ger dig en resekredit på 15 000 kronor som du använder för att boka flygbiljetter.

  • Fyra hotellnätter på MGM Grand

    Lyxboende ingår på ikoniska MGM Grand Hotel & Casino. Ohmbet ser till att ni är i händelsernas centrum med nära till ”action”, festligt nattliv samt dina favoritfighters under fyra oförglömliga nätter i Las Vegas.

Så här tävlar du:

Alla som bettar för minst 300 kronor på MMA hos Ohmbet mellan perioden 20 november – 9 december är med och tävlar om drömresan. Utlottningen sker den 10 december

Enklare än så kan det inte bli – placera ditt MMA-bet nu!

Vinnaren presenteras den 10 december. Läs mer om tävlingen här.

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
OHMBETSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...