Tävla och vinn drömresan till Las Vegas – se Jones vs. Gustafsson 2!

✅ Nu har du chansen att vinna din drömresa! ✅ Resepaket för två till Las Vegas + VIP-biljetter till UFC 232! ✅ Se titelfighten Jon Jones vs. Alexander Gustafsson 2 live på plats!

Vad vore den största tänkbara julklappen för ett svenskt MMA-fan? Tja, vad annars – om inte en resa till Las Vegas för att se den svenske MMA-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson slåss om bältet i en returmatch mot Jon Jones.

Den drömresan har du nu chansen att vinna i en stor tävling med MMAnytts samarbetspartner Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds!

I vinstpaketet ingår:

 

  • Två VIP-biljetter till The Maulers titelfight

    VIP-biljetter till UFC:s stora nyårsgala för dig och en vän. UFC 232 äger rum i T-Mobile Arena den 29 december och bjuder förutom Jones vs. Gustafsson 2 på flera andra spännande matcher, så som superfighten Cris Cyborg vs. Amanda Nunes och svenske Ilir Latifis toppmöten mot Corey Anderson.

  • Flygresa till och från Las Vegas

    Ohmbet ger dig en resekredit på 15 000 kronor som du använder för att boka flygbiljetter.

  • Fyra hotellnätter på MGM Grand

    Lyxboende ingår på ikoniska MGM Grand Hotel & Casino. Ohmbet ser till att ni är i händelsernas centrum med nära till ”action”, festligt nattliv samt dina favoritfighters under fyra oförglömliga nätter i Las Vegas.

Så här tävlar du:

Alla som bettar för minst 300 kronor på MMA hos Ohmbet mellan perioden 20 november – 9 december är med och tävlar om drömresan. Utlottningen sker den 10 december

Enklare än så kan det inte bli – placera ditt MMA-bet nu!

Vinnaren presenteras den 10 december. Läs mer om tävlingen här.

Kategorier
OHMBETSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara