Avslöjat: så ser UFC:s nya Venum-kläder ut – bättre än Reebok?

✔ Dana White: "Exalterade att börja jobba med Venum"

UFC har nu påbörjat partnerskap med klädjätten Venum som kommer producera organisationens officiella fightkläder – och nu kan fansen se hur de ser ut.

Förra året blev det klart att UFC:s samarbete med Reebok skulle upphöra och att Venum skulle ta över som UFC:s officiella klädproducent. De första bilderna på Venums nya officiella UFC Fight Kit läckte nyligen. Inledningsvis bemöttes de av mycket negativ kritik.

– De är inte dåliga, bara inte kreativa eller intressanta. Det är en standard t-shirt med en dyr logo, skrev en användare på sociala medier.

Venum har nu släppt de första officiella bilderna på de kommande klädpaketen för fighters. Fans kommer också kunna köpa Venums nya UFC-kläder på företagets officiella hemsida. Reaktionerna sedan Venum avslöjade hela kollektionen har hittills varit blandade.


HETAST JUST NU


UFC-bossen positiv till förändringen

Trots att UFC:s klädavtal med Reebok upphör kommer företaget fortsätta att producera officiella skor till UFC:s atleter året ut. När avtalet med Venum blev officiellt släppte UFC:s vd Dana White ett officiellt uttalande om samarbetet.

– Vi är exalterade att börja jobba med Venum som vår officiella, globala partner för kläder och tillbehör, sade White i ett officiellt uttalande. Venum är ett ikoniskt märkte inom kampsport och de förstår MMA-fighters unika behov. Franck Dupuis och hans team på Venum har den tekniska kunskapen och erfarenheten som behövs för att producera världsklassiga UFC Fight Kits och tillbehör. Vi ser fram emot att jobba tillsammans med dem i nästa steg i utvecklingen av UFC:s klädprogram.

– Vi uppskattar partnerskapet med Reebok under de senaste sex åren. Det var en banbrytande deal som upphöjde båda varumärkena. Vi är glada att Reebok kommer fortsätta vara UFC:s officiella skoleverantör under 2021.

Se bilder på Venums nya UFC-kläder här nedan!

Venum 2 Venum 1

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ufc (@ufc)

Vad tycker du de nya UFC-kläderna från Venum?

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara