Boostat odds på Aldo och Overeem – här får du hela 18 gånger pengarna!

Nu boostar Ohmbet oddset för Jose Aldo och Alistair Overeem. Vinner de på UFC 218 kan du kamma hem så mycket som 18 gånger pengarna!

Under lördagsnatten är det dags för storgalan UFC 218: Aldo vs. Holloway 2, där vi kommer få se flera spännande matcher.

Galan toppas av en titelmatch i fjädervikt där den forne mästaren Jose Aldo får chansen på revansch mot den nuvarande titelhållaren Max Holloway. I den delade huvudmatchen väntar dessutom ett högintressant toppmöte i tungvikt där nummer 1-rankade Alistair Overeem ger den stigande talangen Francis Ngannou sitt största test hittills.

Tror du att vi kommer få se skrällar i helgen? Då får du inte missa det senaste specialspelet hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet.se! Ohmbet har nämligen boostat oddset till hela 18.00 för en kombo med Aldo och Overeem som vinnare – alltså så mycket som 18 gånger pengarna!

Så vad väntar du på? Surfa in här på Ohmbet och ta del av superoddset redan nu! Maxbet: 100 kronor.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.