Dana White planerar en fjärde match mellan Poirier och Conor McGregor!

✔ "Matchen blev inte avslutad"

UFC-chefen Dana White har redan siktet på en fjärde match mellan Dustin Poirier och Conor McGregor!

Poirier kom att besegra McGregor under helgens UFC 264, men avslutet var minst sagt snöpligt då det kom efter att irländaren skadat foten. På grund av matchens slut så tycker White att ännu en match är berättigad!

Under presskonferensen efter UFC 264 luftade White sina tankar om huvudmatchen och framtiden för Poirier och McGregor.

 — Matchen blev inte avslutad, sade White efter UFC 264. Man kan inte ha en match som slutar på det sättet. Vi får se hur det hela utspelar sig. Vem vet hur länge Conor blir borta, så Poirier får göra sin grej tills Conor är redo.

Det är svårt att säga något om McGregors skada i skrivande stund. White bekräftade att han blivit förd till sjukhuset och kommer att opereras omgående.

Med största sannolikhet väntar en längre återhämtningsperiod för McGregor. Under tiden planerar UFC-chefen att sätta ihop en titelmatch i lättvikt mellan Poirier och divisionsmästaren Charles Oliveira.

Det är därmed svårt att säga när en fjärde match mellan Poirier och McGregor kommer att ta vid. White känner sig dock säker på att ännu en match vore relevant.

 – Du kan inte leka med hypoteser i denna sport, sade White. Det handlar om tajming, vad som händer, vad som hänt sedan dess. Conor opereras imorgon. Vi vet inte hur länge han kommer att bli borta, eller hur mycket rehabilitering och terapi han behöver.

McGregor har nu förlorat tre av sina fyra senaste MMA-matcher. Poirier har endast en förlust på tio matcher!


HETAST JUST NU


Vill du se Dustin Poirier vs Conor McGregor 4?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...