Khabib förutser vinnaren av Francis Ngannou vs. Ciryl Gane!

✔ Vill signa mästaren till EFC eftersom han "knockar sina motståndare medvetslösa"

Khabib “The Eagle” Nurmagomedov förutser vinnaren av den mycket uppmärksammade titelmatchen i tungvikt mellan divisionens nuvarande mästare Francis “The Predator” Ngannou och interimmästaren Ciryl “Bon Gamin” Gane.

Khabib valde att lägga handskarna på hyllan förra året efter sin seger mot Justin Gaethje på UFC 254 i oktober. Trots sin pension från sporten är han fortfarande ett aktuellt namn inom MMA-scenen då han agerar coach för sina träningskamrater samt är ägare för MMA-organisation Eagle Fighting Championship.

“The Eagle” letar ständigt efter intressanta namn att skriva kontrakt med och skulle han få välja en UFC-fighter är Khabib mycket intresserad av att signa tungviktsmästaren Ngannou. När han fick frågan på en presskonferens i tisdags om vilka fighters han vill se tävla för EFC visade Khabib ett intresse för att välkomna tungviktare till sin organisation.

– Jag skulle antagligen signa en tungviktare, sade Khabib. Vi har ett underskott på bra tungviktare. Det hade varit intressant att få över Francis Ngannou eller Ciryl Gane.

– Jag tycker att Gane är den bästa tungviktaren inom MMA, men som en promoter och ägare av EFC hade Ngannou varit det bästa alternativet. Han knockar sina motståndare medvetslösa!


HETAST JUST NU


“The Eagle” tror att Gane besegrar Ngannou och vinner titeln!

Khabib svarade även på vem han tror tar hem titeln när tungviktarna “The Predator” och “Bon Gamin” ställs mot varandra. På frågan ifall Ngannou kommer att försvara sin titel tror Khabib att vi får en ny tungviktsmästare när de möts.

– Nej, jag tror Ciryl Gane kommer vinna, sade Khabib. Jag har inte träffat honom men jag har mött med Ngannou. Enligt mig, som en proffsfighter, tycker jag att Gane är den bättre fightern.

Gane vann interimtiteln i tungvikt mot Derrick Lewis på UFC 265 detta år i början av augusti. “Bon Gamin” bjöd på en spektakulär show och dominerade Lewis i tre ronder innan han avslutade honom via TKO.

 

Håller du med Khabib angående vem som är den bästa tungviktaren?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Khabib NurmagomedovNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...