Danske stjärnan gör det igen – vinner på UFC 248!

✔ Fortsatt obesegrad - efter tuff fight

UFC 248: Adesanya vs. Romero pågår för fullt i T-Mobile Arena i Las Vegas. Alldeles nyss fick vi se en spännande lättviktsfight, där den obesegrade danske MMA-stjärnan Mark Madsen gick sin andra UFC-match mot amerikanen Austin Hubbard.

Madsen utökade där sin obesegrade segersvit till 10-0. Detta genom enhälligt domslut efter tre ronder.

Matchen såg först ut att bli spel mot ett mål för den brottningsmeriterade dansken, som tidigare vunnit OS-silver. Med starka nedtagningar och god kontroll kunde han diktera matchbilden under de två första ronderna.

Men i rond tre blev det en helt annan historia.

Mark Madsen: “Exakt varför jag är i UFC – vill bli pushad”

Madsen var nämligen riktigt illa ute i matchens sista rond, när Hubbard kom tillbaka starkare och fick fin utdelning i strikingen. Även om Madsen var skakad, så var dock Hubbards sena vändning inte tillräckligt för att stjäla vinsten.

Samtliga domare hade poängsiffrorna 29-28 till Madsens fördel efter full tid.

– Det här är exakt varför jag är i UFC. Jag vill bli pushad av de bästa, konstaterade Mark Madsen i segerintervjun med Joe Rogan (via Twitter):


RELATERAT: UFC 248: Adesanya vs. Romero – Liveresultat


 

Kategorier
Senaste NyttUFC 248

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara