Video: BJJ-analys av Jack Hermanssons försvar mot Thales Leites

🎥 VIDEO + TEXT ✅Hur exakt klarade Hermansson av att stå emot en submissionspecialist? Denna videon förklarar

I den största svenska MMA-framgången på flera månader lyckades Jack Hermansson i helgen vända ett stort underläge till ännu större seger. I ett möte med den forne titelutmanaren Thales LeitesUFC 224 skadade Hermansson revbenet – något som var oerhört tydligt för såväl tittare som Leites själv. Trots att svensken hamnade i submissionförsök som många andra hade klappat ut till, och trots den enorma smärtan han var i, lyckades han vända matchen för att sedan slå ut brassen i den tredje ronden.

Leites har vunnit hela åtta matcher via armtriangel, vilket gör Hermanssons försvar av brassens bästa submission ännu mer imponerande. I en video från BJJ Scout bryts matchen och Hermanssons försvar ner till flera individuella tekniker som tillsammans ledde till svensk seger trots stort underläge.

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
Senaste NyttVideo

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner superfighten - Henry Cejudo eller TJ Dillashaw?

Visa resultat

Loading ... Loading ...