Westlund vs. Roos: Så blev rivalmötet Sveriges hetaste MMA-derby

✅ ONT BLOD: Gävle mot Västerås! ✅ Heta känslor inför laddade svenskmötet!

Efter två tidigare försök kommer vi äntligen få se den svenska stormatchen mellan MMA-talangerna Adam Westlund och Robin Roos, under lördagens Superior Challenge 20 i Stockholm.

Galan kryllar av nordiska toppnamn – men det råder inga tvivel om vilken fight flest ser fram emot. Det är nämligen just Westlund vs. Roos som gripit fansen intresse, och som nu kallas för “folkets huvudmatch.”


Säkra dina platser till Nordens största MMA-gala här!


Så hur kommer det sig egentligen att ett laddat MMA-derby mellan Gävle och Västerås blivit så omskrivet? Och vilken roll spelar tränarna Thomas Haaranen och Jörgen Hamberg i det hela?

MMAnytt begav sig både till Söders Fight Gym och Västerås Fight Club för att ta tempen på både fighters och coacher inför den efterlängtade uppgörelsen. Spana in vårt exklusiva reportage i videon ovan!

Ett reportage producerat av Ashah TafariStefan Romare och Sebastian Vendel-Martinez.

TEASER: WESTLUND VS. ROOS | SUPERIOR CHALLENGE 20

TEASER: Adam Westlund 🆚 Robin Roos 🔥Gävle mot Västerås NU PÅ LÖRDAG när rivalerna drabbar samman på Superior Challenge 20! 👊🇸🇪Hela videon släpps ikväll! ✅

Publicerat av MMAnytt.se Onsdag 4 december 2019


Mer om Adam Westlund vs Robin Roos:


Mer om Superior Challenge 20:


Glöm inte att prenumerera på våra YouTube-kanaler – MMAnytt och MMAnytt TV – för fler exklusiva MMA-videos!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtSenaste NyttSuperior Challenge

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara