Exklusivt: Cynthia Calvillo avslöjar – konfronterades av Carla Esparza efter UFC 214

I en exklusiv intervju med MMAnytt berättar stjärnskottet Cynthia Calvillo att Carla Esparza ilsknade till och betedde sig illa mot henne under en efterfest.

MMAnytt är på plats i Las Vegas och blev under onsdagen inbjudna till UFC:s enorma och oerhört moderna träningscenter – UFC Performance Institute. Där fick vi ta del av obesegrade Cynthia Calvillos sista förberedelser tillsammans med Team Alpha Male-tränaren Justin Buchholz.

Calvillo, rankad på åttonde plats i stråviktsdivisionen, möter den tidigare mästarinnan Carla Esparza nu på lördag – ett toppmöte som går på huvudkortet under nyårsgalan UFC 219: Cyborg vs. Holm.

Efter träningspasset ställde Calvillo upp på en intervju med MMAnytt, där hon förutom att diskutera helgens match också berättar om en konfrontation med Esparza som ska ha utspelat sig under en efterfest efter UFC 214 i juli.

Kolla in videon ovan!

Reporter: Jim Edwards

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...