Giannis Michalopoulos (vänster, överst) och Tobias Harila (höger).

Obesegrade stjärnskottet hånar Tobias Harila: “Har en stor käft”

✅ Möts på Superior Challenge 19 ✅ "Blir en sorglig kväll för honom"

Nyligen kunde MMAnytt exklusivt avslöja att den svenske MMA-stjärnan Tobias Harila kommer göra upp mot den obesegrade greken Giannis Michalopoulos på Superior Challenge 19. Matchen, som blir ett högintressant möte mellan två knockoutartister, är ännu inte officiell – men har bekräftats av flera källor nära situationen.

Michalopoulos, som representerar Allstars Training Center i Stockholm, är en doldis för många. Men han själv är övertygad om att han har vad som krävs för att köra över Harila i den laddade fjäderviktsdrabbningen.

– Tobias har en stor käft och kallar sig själv en striker av rang. Men jag kommer att göra honom till en brottare. Jag kommer att göra honom ödmjuk. Han kommer få se skillnaden på striking och striking, säger Giannis Michalopoulos till MMAnytt.

View this post on Instagram

Fight mode💣 @efl_mma @hercules.mertoglou @lenisstam

A post shared by Giannis Michalopoulos (@thenaturalmichalopoulos) on

“Skulle kunna besegra honom enkelt…”

Allstars-talangen menar att han skulle kunna göra det “enkelt” för sig och ta matchen till marken. Men han lovar att stå upp för att ge publiken vad de vill se och säger att det kommer bli en “sorglig kväll” för Harila.

– Jag är mycket bättre än honom på marken också och skulle kunna besegra honom enkelt där, men jag förstår att publiken vill få en show och det lovar jag att de kommer få från min sida. Om han håller sitt ord och står med mig vet jag inte, men hursomhelst kommer det bli en sorglig kväll för honom, fortsätter han.

Superior Challenge 19 äger rum på Cirkus på Djurgården i Stockholm den elfte maj.


LÄS MER: Tobias Harila: “Jag är Sveriges knockoutkung”


 

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
ExklusivtSenaste NyttSuperior Challenge

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah

Svara