MMAnytt-podden #26 - Gästas av Sadibou Sy och Pannie ''Banzai'' Kianzad! 🇸🇪️Ställ dina frågor till två av Sveriges största MMA-stjärnor!🇸🇪️

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 10 september 2018

MMAnytt-podden #26 Sadibou Sy och Pannie Kianzad gästar!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Måndag = MMAnytt-podden ✅ Två svenska toppfighters gästar veckans avsnitt!

Det är en ny måndag och det betyder förstås att det också blir ett nytt avsnitt av MMAnytt-podden i kväll! Avsnitt 26 drar igång live klockan 19.00 och kvällens program är fullspäckat.

Denna gång är det Stefan Romare och Kenny “Starfighter” Lindberg som styr skeppet och avsnittet kommer också gästas av två svenska stjärnor – Sadibou Sy och Pannie Kianzad – som båda är högaktuella av olika skäl. Sy imponerade nyligen med en klockren knockoutvinst för att avancera till slutspel i PFL:s stora miljonturnering, medan Kianzad är en av deltagarna i The Ultimate Fighter 28 som just nu sänds där hon vann sin första match i det senaste avsnittet.

Intervjun med Sy kör igång omkring 19.15, medan Kianzad sedan ringer in omkring 19.35.

Detta vill du inte missa! Spana in podden i videoformat Facebook eller TwitchVill du istället lyssna på podden finns den på Soundcloud, iTunes, Spotify, Stitcher och alla andra ställen där du hittar podcasts!

Titta på livevideo från MMAnytt på www.twitch.tv


Kategorier
ExklusivtPodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...