Obesegrade Jessica Forslund Reis: “Min drömmotståndare är Holly Holm”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju ✅ Fjäderviktstalangen från Linköping siktar på sin femte raka vinst under IRFA den 26:e maj

Den 26 maj kommer IRFA att arrangeras i IFU Arena i Lund och en av deltagarna kommer att vara fjäderviktstalangen Jessica Forslund Reis från Linköping. MMAnytt.se var på plats när Forslund Reis och svenska MMA-landslaget körde sin uppladdning på Bosön och passade på att ta en kort pratstund med den talangfulla svenskan.


Mer svenskt: Världsmästarinnan Sofia Olofsson om Glory-kontraktet och att vara “största mesen”


Är obesegrad i sin amatörkarriär

Förväntningarna är höga när IRFA arrangeras den 26 maj och bjuder på en kavalkad av talangfulla fighters som vill ta chansen att visa sin talang inför publiken. Perry Segerqvist är en av arrangörerna av galan och i ett samtal med 24 Uppsala kunde han avslöja att han förväntar sig en fullpackad IFU Arena där upptill 2880 person kan få plats:

“Vi har haft en bra samarbete med företrädare för IFU och jag tror att vi kommer att fylla arenan”

Fjäderviktaren Forslund Reis kommer under kvällen att ställas mot den Skövde-baserade kämpen Jessica Andersson. Det är Forslund Reis femte amatörmatch och hennes första under 2018. Hennes tidigare matcher har alla stoppats av domaren innan fulltid och inför mötet mot Andersson känner hon sig självsäker:

“Jag har inte sett hennes tidigare matcher eller så, men har hört att hon är en all around fighter. Jag misstänker att hon antingen kommer vilja brottas mot burväggen, eller sätta en take down följt av ground & pound”

MMAnytt fick möjligheten att ta en kort prat med Forslund Reis inför galan och fick dessutom en inblick i de förberedelser som det svenska MMA-landslaget ägnar sig åt. Hör också varför hon tror att en match mot den före detta UFC-mästarinnan Holly Holm är en match som hon tror skulle bjuda på fyrverkerier:

MMAnytt presenterar: Jessica Forslund Reis

Jessica Forslund Reis representerar MMA-landslaget och Kampsportscentret i Linköping. Den 26:e maj går hon sin femte amatörmatch i MMA mot Jessica Andersson från Skövde."Min dröm vore att möta Holly Holm."MMAnytt var med MMA-landslaget under uppladdningen den 22:a april på Bosön och passade på att ta ett kort snack med Forslund Reis.

Publicerat av MMAnytt.se den 25 april 2018

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner superfighten - Henry Cejudo eller TJ Dillashaw?

Visa resultat

Loading ... Loading ...