Smiths plan: Besegra “Shogun” snabbt – sedan möta Gustafsson i LA

🎥 VIDEO ✅ Alexander Gustafsson behöver en ny motståndare ✅ Fler och fler anmäler sig frivilliga ✅ Anthony Smith hoppas få matchen - efter ett snabbt avslut mot "Shogun"

“Hell yeah!”

Det var Anthony Smiths svar, när MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez frågade honom om han är sugen på att möta den svenske stjärnan Alexander Gustafsson på UFC 227 i Los Angeles.

Smith står inför en tuff huvudmatch mot den forne PRIDE – och UFC-mästaren Mauricio Rua under söndagens UFC Fight Night 134 i Hamburg. Men om han lyckas avsluta “Shogun” tillräckligt snabbt och därmed hålla sig skadefri – så är “Lionheart” alltså redo att ta sig an Gustafsson knappt två veckor senare.

Gustafsson skulle ha mött topprankade Volkan Oezdemir den fjärde augusti – men den matchen blev under torsdagen inställd då Oezdemir tvingades dra sig ur på grund av en bruten näsa. Även om det inte finns allt för många logiska ersättare, så träder nu fler och fler fram och anmäler sig frivilliga att hoppa in mot “The Mauler”.

Kolla in vår exklusiva intervju med Smith i videon ovan!


Relaterat:

Ohmbet Störst på MMA | Här hittar du bästa oddsen på MMA & UFC - Klicka här
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...