Tobias Harila om tränarens ord: “Han kommer ångra det där”

✔ Rivalcoachens utspel triggade stjärnan

Under en direktsänd intervju med Adam Westlund tidigare i veckan kom ett något otippat instick från Söders Fight Gym-tränaren Thomas Haaranen. Han menade nämligen att Tobias Harila inte kommer att bli Westlunds tuffaste fajt hittills.

Något som gör Harila taggad att bevisa motsatsen.


LÄS MER: Adam Westlund: “Är alltid skitnervös – känns f*cked up”

LÄS OCKSÅ: Superior Challenge 21 – Matchkort, Tider och Info


– Jag tycker Robin Roos var en svårare motståndare, längmässigt, tyngdmässigt, styrkemässigt, sa Thomas Haaranen till MMAnytts Ashah Tafari och Johan Taliercio i tisdags.

Efter fredagens invägning intervjuades Harila av MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez, som då hade följande att säga om Haaranens ord:

– Han kommer ångra det där. Det triggar mig.

Tobias Harila utlovar galen och blodig match

Harila, även känd som “Bad Intention”, tror själv att han tidigt kommer lyckas släcka ljuset på Westlund med sin fenomenala slagkraft. Samtidigt är han redo för både markkamp och en utdragen fajt – om det skulle behövas.

– Det kommer att bli galet och blodigt, säger Harila.

Se intervjun i videon nedan! (OBS! Ljudet sätter igång ordentligt vid 1:30, vi ber om ursäkt för de tekniska problemen).


För mer information om Superior Challenge 21, så som komplett matchkort och starttider, klicka här.


SE ÄVEN: Adam Westlund talar ut om “grova” problemen: “Extremt påfrestande”


 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara